MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [Problem] MS BL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mam pewien problem DLACZEGO zaraz po zakupie na spawnie klaty police tactical nie pojawiła się w moim eq (chodzi mi tu o serwer mineserwer.pl tryb: brutal life) próbowałem wyjść i wejść na serwer pare razy ale to na nic ;l. Czy muszę jakąś komendę wpisać żeby to odebrać? Czy jak.. bo już nie ogarniam. (Dodam że stało się to po zrobieniu questa i odebraniu nagrody) Ps. PO ZATYM zresetował mi się poziom ale mniejsza z tym już nadrobiłem.
Wpisz /poczta będąc na trybie
Próbowałem właśnie to co napisałeś ale nic z tego. Chyba muszę się pogodzić ze stratą :l Smile

Przypadkowe osoby spotkane na serwie odpowiedziały mi że nigdy nie spotkały z czymś takim. Czemu los jest dla mnie tak okrutny..
Możliwe, że na ./poczta masz zaznaczone, że wyświetlają ci się tam tylko rzeczy wystawione przez Ciebie. (Miałem tak na SB i myślałem, że beacon mi przepadł Big Grin )
Tryb Real Life Mineserwer.pl pisze zebym to zglosil jak nie bedzie dzailal tryb Real Life i juz czekalem z 20 minut wiec pomocy halo?
Zgłoszone. Nie musisz tym spamować w każdym wątku jaki Ci się nawinie.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie