MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] wyrzucanie z calego minecrafta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
mam poroblem ktury lezy po stronie serwera poniewaz jak wbijam na serwer i gram bez lagów i tak nagle bierze mnie ogromny lag tak mocny ze mnie wywala z calego minecrafta a na pulpicie wyskakuje jakies: hs_err_pid, i to co 5 min tak sie dzieje a na innych serwerach tak niemam rozmawialem z wujem na na ten temat i powiedzial mi ze to wina serwera ponieważ wlaszciciel (Szybkibanan) na zaslaby komputer i wystapilo jakies przeciazenie i ten jego komp tylu ludzie nieudzwignie

prosze o naprawienie tego bo jestem na serwerze pvp mam dix eq walcze i nagle lag i wywala mnie i eq stracone bo niby wylogowalem sie podczas walki :/

dasz diaxa ? pamietaj to nic niekosztuje
'' i powiedzial mi ze to wina serwera ponieważ wlaszciciel (Szybkibanan) na zaslaby komputer''
Haha tym mnie rozśmieszyłeś Wink

To raczej ty masz slaby komputer, jeśli co chwila cie z serwera wywala.
''ten jego komp tylu ludzie nieudzwignie'' - gdyby tak naprawde było to kazdy by sie skarzyl na forum ze go wywala, a ty jestes jeden. A i poza tym to myślę że komputer własciciela nie ma nic z tym wspólnego.

@sprawdź swoje polączenie siecowe...
nie poniewaz kelaga terz tak ma a pozatym na innych serwerch tak niemam a jak nie wina jego kompa to wina serwera
Zgadzam się z przedmówcą.Winą serwera mogą być lagi, a jakby każdego tak wywalało jak ciebie to na serwerze by nikt nie grał Big Grin
(14-August-2015 15:14:29)dedenek napisał(a): [ -> ]nie poniewaz kelaga terz tak ma a pozatym na innych serwerch tak niemam a jak nie wina jego kompa to wina serwera

Ogólnie na pvp każdy ma lagi ale nie wywala nikogo tylko ciebie.
Ja tutaj właśnie tego nie rozumiem, skarżysz się tylko ty a gdyby było naprawdę jak tak mówisz to skarżyłaby się cała masa ludzi.
Proponowałbym zaktualizować Javę i sterowniki do karty graficznej. Na starym kompie działa mi bez problemu, nie wywala do pulpitu z błędem.
A i jeszcze może spróbuj reinstall minecraft-a
(14-August-2015 15:14:29)dedenek napisał(a): [ -> ]nie poniewaz kelaga terz tak ma a pozatym na innych serwerch tak niemam a jak nie wina jego kompa to wina serwera

serwer nie czynny do 19
Przekierowanie