UB chyba było i na serwa wróciło pełno aur i mi już nerwy puściły zbanujcie tych co mieli perma na nowo grać się na WD spokojnie nie da jak co 2 gracz ma huzuni zbanujcie te aury na nowo kto sie zgadza na to niech tu cokolwiek napisze niech ktoś wesprze graczy przy tym beznadziejnym pomyśle o ub(jeśli wogule to było)
Z twojego naprawdę dziwnego pisma niewiele wywnioskowałem, możesz to opisać po polsku?
Popytałem graczy na WD1 - nic nie wiedzą o UB
Popytałem graczy na WD2 - twierdzą że nowa topka i unbany były, nie rozumiem tego.
Jeśli nawet ci cheaterzy powrócili to może po prostu sobie UB kupili...
Moim zdaniem, to na wd wcale nie jest tak źle, jeżeli chodzi o cheaterów, w porównaniu do serwerów pvp na minefox. Tam to w ogóle nie można mieć ub, bo tam nikt nie banuje :-S
ale naprawdę dobrze mówi artur bo każdy na wd ma chceaty np. mam diaxowy set i zabija mnie drewniak to poprostu nie da się grać bo są same aury i te takie z cheatami a ja jestem taki wkurzony bo co 2 osoba ma coś albo mam boskie a zabija mnie drewniak na rogu a ja też miałem róg a on na 2 hity mnie zabija a ja go lałem z dusza na rogu 4 razy!!!!!! nie wiem po co był unban cheaterów!!!!!
ja czekam na te pluginy co szybkibanan zapowiada bo aury niszczą dobro tego serwa
Ale na UB serwer zarabia a podobno w weekend wgrano nowy antycheat.
nie wgrali nadal czitery grają a gracze dostaja piany przy nich
Chyba nie zrozumiałeś czegoś @UP
Cytat:Antycheat nie zablokuje zupełnie cheatów. Będzie coś robił, ale nadal będą cheaterzy których nie złapie. To musimy zrobić my
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Cóż główną przyczyną UBall było zmiana pluginu na bany. Kalis wspominał o tym, jak ktoś się pytał kiedy UnBan All, to Kalis powiedział, że jak będzie przerabiał plugin na bany.