MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: ✰✰ Gildia ''Bruno'' Rekrutacja otwarta ! ✰✰
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
✰✰ Witaj ! ✰✰
Chciałbym Ci ogłosić , że ''Rekrutacja'' do mojej gildii Otwarta !
Serdecznie Zapraszam !
✰✰ Bardzo Cię proszę żebyś uzupełnił małą ankietę rekrutacyjną. ✰✰
Oto twoja ankieta do wypełnienia Smile
✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰
Ile grasz w minecraft:
Ile na serwerach:
EQ? :
Na ile oceniasz swoją ortografię:
Umiesz pracować w grupie? :
Dlaczego to ty powinieneś być wybrany ? :
Ile czasu poświęcisz na grę w gildii :
Nie masz problemu z reputacja ?:

To by było na tyle ZAPRASZAM !
1.Wiek 12 lat 2.Nick kuba42 3.Ile grasz w mc 1,5 roku 4.Ile grasz na serwach 1 rok 5.Eq diaxowe i kosa zagłady 6.Na ile oceniasz swoją ortografie 7/10 7.Umiesz pracować w grupie Jasne 8.Dlaczego ty powinieneś być wybrany umiem prawie wszystko w mc lubię grać na serwach 9.Ile czasu będziesz poświęcać gildi tyle ile czeba 10.Nie masz problemu z remutacją nie mam.

4. 1 rok tak ogólnie na multi a na tym z 3 miesiące jak coś
1.Wiek: Mam 12 lat.
2.Nick: klaudioos2222.
3.Ile grasz w minecraft: 6 i pół roku.
4.Ile grasz na serwerach: na serwerach gram 3 lata.
5.EQ: Podstawowe :/ lecz szybko zdobywam surowce wiec mogę uzbierać na leprze.
6.Na ile oceniasz swoją ortografie: nie jestem orłem z ortografii lecz jak popełnię jakiś błąd to staram się go jak najszybciej poprawić (8/10).
7.Umiesz pracować w grupie: umiem pracować w grupie.
8.Dlaczego to ty powinieneś być wybrany: według mnie powinnam być wybrana, bo dogaduje się z innymi bardzo dobrze, pomagam innym (np. z gildii) itd. Tongue.
9.Ile czasu poświęcisz na grę w gildii: zależy, jak mnie przyjmiecie, to bardzo dużo.
10.Nie masz problemu z reputacją: nie mam.
Wiek 13 lat
Nick xxBqxx
W minecraft gram 2 lata
Na serwerach od początku a na tym ok.rok
EQ full diax set mam kilof trzech plemion więc będę robił demo i kose.
ortografia oczywiście 10/10 z tego co widziałem to wcześniejsi kandydaci zrobili błąd w podaniu xd
Potrafię pracować w grupie
To ja powinienem być wybrany , ponieważ
- Nie mam błędów w prawie każdym zdaniu jak większość osób grających w minecraft
-Szybko zdobywam eq
-Jestem dosyć dobry w pvp
Dziennie gram 2-4 godziny
Nie mam problemów z reputacją
Posiadam rangę VIP
Nick:PG_Sonia
Ile grasz w minecraft: hmm... jakieś 4 miesiące minęły ... wiem szału nie ma ... Blush
Ile na serwerach: odkąd zaczęłam grać w minecrafta
EQ? : diax .... ale za tydzień demo
Na ile oceniasz swoją ortografię: hmm... z ortografią ... to zależy ... bo np. jak mnie ktoś wkurzy to słabo :/ a tak to ortografia ... oki ^.^"
Umiesz pracować w grupie? : Jasne
Dlaczego to ty powinnaś być wybrana ? : i tu bym się rozpisała ale wymienię tylko kilka powodów ..
- Jestem expertką od redstona ( mechanizmy wszelkiego typu)
- Posiadam działkę , a na niej różne itemy : diaxy, koxy, kosy, topór itp. ( chyba się to przyda gildzie co nie ? )
- Dobre kontakty z członkami innych gild ( sojusznicze gildie )

Ile czasu poświęcisz na grę w gildii : 2-4 godziny dziennie ... no chyba że mi się nudzi ... wtedy gram całą noc ...
Nie masz problemu z reputacja ?: nie mam ... wręcz przeciwnie mam bardzo dobre kontakty z graczami ... nawet z minik'iem

Aha i jeszcze jedno ... ale pewnie nic to nie zmieni ... mam range Vip
Sonia, to jest już nieważny temat, ponieważ teraz Bruno nie istnieje... Temat do zamknięcia.
Ten dział jest nieaktualny, osoby zainteresowane wstąpieniem do mojej gildi zapraszam tutaj.
Zamykam
Przekierowanie