MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Arisa_
Jesteś recydywistą?:nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chce dostać unbana ponieważ nic nie zrobiłam, przynajmniej tak myślę. Jeżeli rzeczywiście zrobiłam coś złego bardzo przepraszam :c (pisze 2 raz bo nie wiem czy za pierwszym razem sie udało)
Treść Bana: Podteksty seksualne
Osoba banująca: Ironhide
Serwer: Mineserwer.pl
Arisa_: a mama to taka napalona25.08.2018, 20:24:45
Arisa_: Nawet ja tyle dzieci nie zrb25.08.2018, 20:24:31
Arisa_: dzieci*25.08.2018, 20:24:11
Arisa_: Kolejne dzici25.08.2018, 20:248
Arisa_: serio25.08.2018, 20:243
Arisa_: to nie źle sie bawiłaś z tatusiem że kolejna córeczka25.08.2018, 20:21:53

No powiem szczerze... sam miałem wątpliwości co do kontekstu (w końcu to Creative a wiadomo co tam się może dziać), jednak po skontaktowaniu się z ekipą uznaliśmy wspólnie, że należy nadać bana.

Prośby nie zamykam, jeśli jest coś konstruktywniejszego do dodania w tej sprawie to bardzo proszę. Podrzuciłem też sprawę analizy sytuacji do opiekuna ekipy, więc gdyby faktycznie było coś przechylnego na zmianę kary na pewno pojawi się informacja.
Chciałam powiedzieć że to było żartobliwie, a jeżeli ktoś to bierze na powarznie to mnie poprostu nie zrozumiał. nie miałam nic do tych ludzi i nikomu nie chciałam sprawić przykrości a nawet "mama" w tej rodzinie podeszła do tego z dystansem.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie