Nazwa użytkownika zbanowanego: dannielmvs
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Uważam, iż banowanie za budowanie więzienia 'Auschwitz' nie powinno zostać ukarane a na pewno nie jako 'nieprzyzwoite budowle', budowla jak budowla, nie bójmy się historii, bo popadniemy w paranoję.
Treść Bana: Nieprzyzwoite budowle
Osoba banująca: Argnist
Serwer: Minecraftowo.pl
Zostaliście zbanowani nie tylko za tą budowlę zaraz obok było budowane o to:
https://imgur.com/a/JjTy7ns
Jesteś właścicielem działki więc ponosisz za to odpowiedzialność kogo dodajesz. Następnym razem po prostu przemyśl kogo dodasz na swoją działkę. Do tego nwm w jakim celu chcesz budować tą budowlę czy będziesz chciał odgrywać historię czy coś w tym stylu. Jak już możesz postawić sobie to na Singlu a nie tutaj.
Prośbę o Unban'a odrzucam.
Hmm wiesz, wyjąłeś obraz z kontekstu, to co uważasz za rzecz niestosowną nie miało wcale taką być, a co do więzienia to innych graczy, gdy budują np. zwykły dom też pytasz czy będą odgrywać historię z życia jakiejś rodziny?
I jeśli mogę prosić o wypowiedź innej osoby z administracji, to byłbym bardzo wdzięczny, bo to ty jesteś osobą dającą bana.
Poza tym, może najpierw dostalibyśmy jakieś ostrzeżenie, bo gdy mnie spytałeś o to, co budujemy i Ci napisałem, nie zwróciłeś mi nawet uwagi, a tu nagle banik

)
Na ss'ach dokładnie widać co jest tam budowane. A nie pytam się każdej osoby co będzie tam robić tylko tak jak w tym wypadku budowla ta jest zakazana i sam mi potwierdziłeś co masz zamiar budować. Czekam na wypowiedź innego członka administracji.
Nie było potrzeby udzielać ostrzezenia, w regulaminie jasno opisane jest, że taki budowli nie budujemy.
Rowniez bardzo dobrze widać co było obok budowane i nie jest to kwestia do dyskusji.
Ban był jak najbardziej sluszny
Mhm, a dlaczego zostaliśmy zbanowani na całym serwerze, a nie tylko na jego części, tj. Creative #1, gdzie 'złamaliśmy' regulamin?
Dodatkowo, czemu uważacie że to co budowała Carotusse było tym o czym myślicie?

Bany są dawane na cały serwer nie na tryb.
Dawanie bana na tryb w takim przypadku nie ma najmniejszego sensu.
Czemu tak myslimy? Bo dobrze widac co to jest, nie udawaj teraz glupiego.
Cóż, ja uważam iż ban w tej postaci jest przesadzony. Mimo wszystko, pragnę przeprosić za wykonane przez nas budowle, które zostały uznane za niedozwolone i w imieniu swoim i pozostałej dwójki proszę o zmniejszenie kary i usunięcie naszej działki.
Gdyby budowla była skończona, dopiero mógłbyś stwierdzić co to jest.
Naprawdę przepraszam za te budowle, ale czy to, że jestem właścicielem tej działki ma mnie skazac na perma?...
Bardzo proszę o drugą i osatnią szansę dla mnie i Carotusse.
również bardzo przepraszam, następnym razem będziemy uważać co budujemy.
https://imgur.com/a/gkI9Xdu Sam mi potwierdziłeś co to jest. W Twoim wypadku nie jest tylko naruszeniem budowanie Auschwitz ale tez posiadanie na swojej działce budowli którą widać na pierwszych ss'ach. Dlatego w twoim wypadku według mnie kara jest jak najbardziej słuszna.