MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ogromne Lagi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Wszyscy gracze się teleportuje niekiedy jest taki lag ze stoisz w miejscu a ktoś obok cie normalnie bije i przez to zginąłem już kilka razy i to nie jest wina internetu bo to występuje też u innych graczy.
Zrobicie coś z tym ? tak jakby można troszeczkę szybciej bo ciężko się gra na takich lagach.
i niech tam częściej zaglądają pomocnicy, admini bo cheaterów jest tam masa
Potwierdzam. Tez tak mam. Miałem o tym napisać w wątku. Teraz nie ma drobnych lagów, teraz są co 2 minuty potężne lagi. Raz jedno 40% graczy ma laga a 60% ich zabija a raz na odwrót.
Hm, ale i tak ten tryb jest zaliczony do trybów które zostaną usunięte. Na jego miejsce prawdopodobnie będzie PvPKIT, na nowym trybie nie powinny być aż takie duże lagi oraz na nim się łatwiej wyłapuje cheaterów.
Słuchaj , administracja od początków serwera dba oto żeby gracze nie skarżyli się jeżeli to chodzi o :
*Grę
*Płynność gry
*Wygodę gry
*Oraz żeby zawsze było coś nowego .
Więc to nie jest tak że administracji nie chce się wpisać jednej komendy, ja zaś zauważyłem że lagi są odkąd wprowadzono te nowości na WD2.
A te nowe mapy według mnie są 2/10(1/5).
PvPKIT to niebędzie normalnego pvp ??
Będzie usunięty tryb pvp i zastąpiony PvP Kits jak na minefoxie. Czegoś nie rozumiesz ?
Mi też to nie pasuje bo na KITPVP jest 90%cheaterów
Ale to moim zdanie słabe jest nie da się naprawić tego pvp ?
Na PVP było wszystko dobrze na MINEFOX.PL !
KitPvP Jest fajniejsze i nie ma przytym takich lagów co na PvP
Stron: 1 2 3
Przekierowanie