MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN plox
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Celled
Jesteś recydywistą?: a komu to potrzebne ?
Dlaczego chcesz dostać unbana: bo skyblock 2.0 jest POGGERS i jestem głęboko praktykującym ateistą z krytycznym myśleniem i otwartym umysłem na wszystkie zagadności tego świata. Mam dystans do gejów lezbijek i księdzów którzy bawią się z małymi dziewczynkami w klocki i wieże
Treść Bana: podteksty seksualne
Osoba banująca: nina85
Serwer: MineSerwer.pl

to była moje pierwsza wpadka gwarantuje że się nie powtórzy Big Grin
Napisanie mi, że jesteś ateistą i masz dystans do osób innej orientacji nie odpowiada na pytanie ''Czemu chcesz dostać UnBana?''.
(25-August-2018 17:20:04)nina85 napisał(a): [ -> ]Napisanie mi, że jesteś ateistą i masz dystans do osób innej orientacji nie odpowiada na pytanie ''Czemu chcesz dostać UnBana?''.
wszystko co moge tylko napisać to prośbę o drugą szanse Smile
jak nie mam szans na odzyskanie konta to prosze o przerzucenie mojej wyspy na mojego kolege o nicku MarcelinaFell bo wspólnie pracowaliśmy nad wyspą i teraz nie może nic zmienić Sad a jak się nie da to poprosze o odbanowanie na 1 dzień i będe mógł mu dać uprawnienia Smile
Stanowczo nie zgadzam się. Ani na UB ani na jakąkolwiek współpracę w ramach przenoszenia wyspy.
Za marnowanie czasu administracji na multikontach (nicki specjalnie podobne do administratora Nina85), robienie sobie jaj, pisanie od tyłu, dręczenie i zawracanie głowy.
Gdyby nie to moglibyśmy się zgodzić na UB, jednak swoim zachowaniem na serwerze i na multikontach zaprzepaściłeś swoją szansę. A cierpliwie czekaliśmy cały dzień co będziesz robił..... ahh....

+ robienie sobie jaj z działu skarg

Pozdrawiam
Spinning

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie