Witam. Dzisiaj przychodzę z problemem, o który się bałem. Wraz z usunięciem questow na mapie zarobek został dość ograniczony. Ci prawda zostały nam banki, fabryka i questy dzienne. Obecnie jeden z graczy, którego nicku nie chce wymieniać zakupił psc, jeden z lepszych setów i stał się co by nie mówić "koxem". Uporczywie zabrania innym (gorszym jego zdaniem) graczom robić banków bez zakupienia od niego "wejściówki". Ta cała jego wejściówka kosztuje 250$, a za bank otrzymujemy od 100 do 500$. Więc teraz moje pytanie - gdzie tu sens? Nie wyobrażam sobie zarabiać na seta w fabryce lub robiąc dzienne questy. Ktoś może powiedzieć "Sprzedawaj głowy" i poniekąd będzie miał rację, ale coraz więcej graczy ma już bronie za głowy, a co za tym idzie - nie potrzebują już głów. Wydaje mi się, że powinna zostać jakaś alternatywna forma zarobku, ale to już zostawiam do oceny graczy i administracji.
Wedlug mnie sposoby zarobku zostało dobrze zbalansowane.Na dzień dzisiejszy widze graczy z taktycznym setem policyjnym którzy , nie zakupili zadnych usług.Mordo to ze podpadłeś jakiemuś gangowi to już nie jest nikogo wina.
Jestem na tak , ja co prawda mam seta police ale teraz jak to pisze mysle o slabszych graczach ( bez urazy )
SzybkiJasiu, z tego co piszesz wynika, że podpadł Ci cały serwer z wyłączeniem kilku osób. Nie chciałem podawać Twojego nicku, ale sam tego chcesz.
Myślisz, że jak kupiłeś psc to jesteś kimś wielkim "bo Cię stać". Uwierz, jeśli bym chciał mógłbym załadować full psc i wtedy inaczej byśmy rozmawiali. Bezczelnie wymuszasz od ludzi kasę nazywając to "kupnem wejściówki". " Kupuj wejściówkę na bank, jak nie kupisz nie robisz banków i nie expisz" A jak już ktoś się zbuntuje, to może się pożegnać z dobrą zabawą na serwerze.
Jest to brutal life a nie family friendly city.Odgrywam swoja osobe , proboje się wczuć w klimat trybu.Nikt cie nie broni od kupna psc czy czego tam chcesz.
Właśnie o tym mówię, Ty nadal będziesz robić swoje, podczas kiedy my - "gorsi" według Ciebie gracze będziemy sobie spokojnie zarabiać na innej metodzie.
Gdzie podkreślam to ze jesteście twoim zdaniem gorsi?

.Oto chyba chodzi żeby banki nie były takie latwe.
EDIT:Pozatym gracze nie placa za same wejsciowki ale również pewność ze nic im się w skarbcu nie stanie

.Podczas kiedy min 4 osoby z gangu chronią żeby zadnego
"intruza" nie było.
(24-August-2018 21:13:58)SzybkiJasiu napisał(a): [ -> ]Jest to brutal life a nie family friendly city.Odgrywam swoja osobe , proboje się wczuć w klimat trybu.Nikt cie nie broni od kupna psc czy czego tam chcesz.
dokładnie

chcesz spokoju graj na real life tam jest dosyć bezpiecznie
@temat
w wasze wojny gangów się nie wdaje i to są wasze prywatne sprawy, jeśli ktoś wsparł serwer i zakupił doładownnie to super - doceniamy bo dzięki takim też osobom ten serwer istnieje gdyby ich nie było to po chwili zostałby zamknięty. Nie mniej jednak nie jest to jedyna droga do pozyskania najlepszego sprzętu który jest dostępny dla KAŻDEGO i nie ma na tym trybie rzeczy które można zdobyć tylko za pośrednictwem item shopu, wszystko co jest na brutali life można zyskać długą grą. No chyba że liczyłeś że po 2 dniach od startu trybu będziesz biegać w full secie... to serio zmień tryb na creative bo wyzwania nie są dla Ciebie

Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!