Witam,
Czy mógłby ktoś ogarnąć lagi na serwerze mineserwer.pl bo są nie do zniesienia, np. Jestem na WD mam boskie, aż tu nagle lag i ktoś mnie zabija. Proszę o poprawienie aby nie było lagów
Myślisz że to takie proste? ;x (ja nwm ale wydaje mi sie że tak ^^ ) a w ogóle lagi były, i zawsze będą (._.)
Lagi to tez przyczyna złego komputera lub połączenia sieciowego. Nie mówie ze masz slaby komp. ale ja osobiscie lagów nie mam, jesli mam to bardzo rzadko.
(13-August-2015 20:25:36)Camrakor_14 napisał(a): [ -> ]Lagi to tez przyczyna złego komputera lub połączenia sieciowego. Nie mówie ze masz slaby komp. ale ja osobiscie lagów nie mam, jesli mam to bardzo rzadko.
To jak mam pocieszyć komputer ?

To nie wina komputera. Grałem se dziś rano wszystko było dobrze. Aż tu dowiedziałem się o aktualizacji WD. I od tego czasu ladzyło mnie okropnie !
Nom, od tej aktualizacji troche gorzej, ale przynajmniej nie laguje za niszczenie kamieni

Mi np nie chodzi o lagi, że mało fps, tylko o cofki. Kopiesz cos, a blok sie nie wykopuje, wszyscy nagle sięzatrzymują i albo po parenastu sekundach wszystko dochodzi do siebie, albo wywala z serwa. To wkurza.
Ja mam cofki lagi i spadki fps przy kamieniu blue ...