Siemka oto budowla wykonana przeze mnie czyli Spawn, jest on bardzo duży a po kazdej stronie sa przejscia do serwera survival, tf2, paintball i oitc.

(13-August-2015 14:15:31)Camrakor_14 napisał(a): [ -> ]Mały, prosty 5/10
Chyba se jaja robisz robilem go 4 godziny i jest bardzo duzy ma z 30 klockow dlogosci i szrokosci
(13-August-2015 14:20:11)MegaRayquaza napisał(a): [ -> ] (13-August-2015 14:15:31)Camrakor_14 napisał(a): [ -> ]Mały, prosty 5/10
Chyba se jaja robisz robilem go 4 godziny i jest bardzo duzy ma z 30 klockow dlogosci i szrokosci 
Chyba wiem chodzi ci o sam spawn anie o reszte ???? To wtedy sie z tobą zgodze
Ja wyrażam tylko swoje zdanie, udostępniasz nam forumowiczom tą budowlę więc dajesz do zrozumienia, że chcesz naszej oceny.
@napisałeś spawn więc oceniam spawn, ale otoczenie piękne też nie jest.
(13-August-2015 14:23:05)Camrakor_14 napisał(a): [ -> ]Ja wyrażam tylko swoje zdanie, udostępniasz nam forumowiczom tą budowlę więc dajesz do zrozumienia, że chcesz naszej oceny.
Wiem ale nie wiem czy chodzi ci o sam spawn czy o calosc.
W takim razie nie umiem budować choc sie staralem. Trudno nie mozna byc idealnym we wszystkim

Nie spinaj się, jeśli udostępniasz swoje budowle to licz na to że niektórym może nie przypaść to do gustu.
(13-August-2015 14:27:15)MegaRayquaza napisał(a): [ -> ]W takim razie nie umiem budować choc sie staralem. Trudno nie mozna byc idealnym we wszystkim 
W takim razie biore sie do roboty zrobie taka budowle ze wszystkim szczeny opadną