MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pytanie (runa palka)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czemu, jak użyliśmy z graczem Antoni6 runy palka (V) to ja biłem tylko około 50 dmg więcej z tej samej broni) oboje mamy palka (ja mam 75 siły więcej) SS'y:
[attachment=3878]
[attachment=3879]
[attachment=3880]
[attachment=3881]
[attachment=3882]
Dalsza część http://mineserwer.pl/Temat-Runa-cd
Screeny ziemniakiem robione nic nie widac. I co ci sie z dmgem nie zgadza? Masz wiecej sily to uderzyles wiecej, co w tym dziwnego?
(23-August-2018 16:36:00)Admin napisał(a): [ -> ]Screeny ziemniakiem robione nic nie widac. I co ci sie z dmgem nie zgadza? Masz wiecej sily to uderzyles wiecej, co w tym dziwnego?

To dziwne, że uderzyłem jakieś 200 dmg więcej, a z runami 70 i Antoni jak użyje runy to wali w razy tyle ile walił, a ja tylko 1,5 raza
Musisz zrozumieć jak działa efekt siły w minecraft abyś mógł sobie to sensownie policzyć, bo runa nie daje ci nic innego jak samego stranga do broni i twoje statystyki siły/dexa nie mają na niego wpływu. Wszystko działa jak należy, gdyż Runa zwiększa moc samego miecza, a nie twoich statystyk.Smile
(23-August-2018 18:31:13)Admin napisał(a): [ -> ]Musisz zrozumieć jak działa efekt siły w minecraft abyś mógł sobie to sensownie policzyć, bo runa nie daje ci nic innego jak samego stranga do broni i twoje statystyki nie mają na niego wpływu. Wszystko działa jak należy, gdyż Runa zwiększa moc samego miecza, a nie twoich statystyk.Smile
spox rozumiem
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie