MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Klasa Flash
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czesc. Chciałbym powiedzieć coś o klasie flash bo jest pewnien problem.
Rozumiem że ta klasa ma byc szybka ale gracz który zakupił vipa nic nie zrobi
albo także inne klasy np skaut nie ma szans ucieczki bo taki flash i tak go dogoni bo co 10 sek praktycznie da sie używać tej umiejętnosci a jesli dodamy róg to jest szybszy speed i wtedy już wiecie co sie dzieje z graczami jeśli mamy jeszcze dusz.
Cena flasha jest moim zdaniem za tania. Powiedzmy taki barbarzyńca kosztuje 28k
a flash 16k. Możliwe jest podniesienie ceny o może 5k? Albo osłabienie troche tego np;
Zamiast co 10 sek to może co 15 sekund. Większosc chce tego flasha bo po prostu robi sieke na tym trybie. Na mapach np; kanion przystań karaiby wzgórze i wiele więcej.
Łączenie szybkości (róg+flash) jest celowe.
Umiejętności Flasha wcale nie można używać co 10sekund. Kolejna klasa z którą ktoś ma problem, mimo że ona ma tak działać?
@up tylko że osoba która trochę ogarnia pvp i ma róg jest praktycznie nie do zabicia. Jak dla mnie nerf speeda o 1 albo tak jak pleydoo napisał wydłużyć czas tej umiejętności.
Jestem za wydłużeniem czasu umiejętności bo troszeczkę to irytuje ,że flash jest szybszy od rógu Smile

Pozdrawiam
[attachment=3875]
Flash ogólnie co 25 sek -> trwa 15 sekund więc co 10 sekund ... jedynie po śmierci może czas byś dłuzszy do ponownego użycia.
Dobrze że ktoś o tym pisze, Flash powinien zostać znerfiony.
- za mało kosztuje
- zbyt często można używać speeda
- z rogiem jest nie do powstrzymania Tongue
Jestem stanowczo za tym, aby znerfić flash'a, co z tego, że mam róg i dusz skoro typ jak ma flash'a i róg na luzie mnie zabije.
Zaakceptowałem i zgodnie z sugestia zmieniłem czas używania wydłużając go o 40%
W efekcie możliwość używania "kokainy" została zmieniona z 25 sekund na 35 sek.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie