MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Odwolanie od bana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:Viper321_
[b]Jesteś recydywistą?: nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: (mam vipa na serwie chce z niego skorzystac)
[b]Treść Bana: pomówienia przeciwko administracji obraza administracji (zeby nie bylo napisałem 2v1 ezz i off)
[b]Osoba banująca:DaarkPaula
[b]Serwer:mineserwer.pl
Ciągle pisałeś, że posiadam wspomagacze, wyzywałeś mnie od ezzów, uznałam to za pomowienia i prowokacje (tzn. prowokowales mnie do napisania czegos zlego w twoją strone)
Nie widziałam chatu tylko ciągle
"DaarkPaula ezz offaj ciagle tylko 2v1"
"DaarkPaula zarabiste haxy"
"DaarkPaula cheaty"

Jak dla mnie do odrzucenia, to że masz vipa nie zwalnia cie z przestrzegania regulaminu kolego

Edit: Jakbyś jeszcze napisał raz że mam niby cheaty to bym cię nie ukarała ale ty byłeś natarczywy.
Witaj DaarkPaula troszkę źle mnie zrozumiałaś powiedziałem ze masz może haxy nie wiem nie znam na PVP Kit klas to po prostu wyglądało tak jeżeli uraziło cie to to przepraszam ale dużo tak osób pisało
chodziło mi o to żebyś napisała dlaczego tak szybko biegłaś też mam trochę prawo do pomyłki
niestety ale mam taki charakter i dopóki ktoś mi nie odpisze to tak pisze niestety
jeżeli dasz mi drugą szanse to będę ci wdzięczny.
ps - Przepraszam jesteś spoko mordka Smile
postaraj się tez mnie zrozumieć Big Grin jak nie dostane unbana uszanuje tą decyzje ale jeszcze raz cie przepraszam
DaarkPaula i to ktoś inny napisał ze masz cytyje "zarąbiste haxy" i "DaarkPaula cheaty" ja pisałem "off"
Po namysleniu, prosbe o unbana odrzucam.

Pozdrawiam Paula
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie