MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Irytujące bronie!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam!
Otuż myśle że bronie Miecz Dusz oraz Boski Róg Mocy są za dobre. Ostatnio szczęściem zabiłem kozackiego typa, który miał mało hp. Natomiast ja miałem dużo. Już miałem wracać do bazy ze swoim kozackin eq i przedmiotami kiedy wyskoczył mi koleś zagrał na rogu i ściągnoł mnie mieczem na 2 uderzenia. To naprawde bardzo denerwuje. Jeden koleś z rogiem potrafi załatwić nawet 3 vipów z samym mieczem dusz. Prosze o lekkie osłabienie tych przedmiotów Smile
Moim zdaniem nie potrzebują one osłabienia. Kupuje się je za sms i powinny być warte swojej ceny.
Oto chodzi aby były bardzo dobre, w końcu są kupowane za sms i nie kosztują 5 zł tylko 20 zł.
Moim zdaniem nie trzeba ich osłabiać.
W sumie tak ale ta siła na rogu zbyt długo trwa
Tak ale później długo trzeba czekać na ponowne użycie rogu.
Każda broń jest dobra, jeżeli tylko umie się jej używać, nie potrzeba osłabiać broni, które luzie kupowali za SMS, za ponad 20 zł, aby mieć ułatwienie w grze. Takie osłabienie teraz byłoby bez sensu, bo wiele osób by jednak na tym straciło.
Moim zdaniem powinien być usunięty tylko Vortex.

A tak wogóle to powinno być zrobione ponowne danie wszystkich klas na 1 dzień, ponieważ dużo osób doszło na serwer.
Vortex usunięty i co jeszcze Ninja (który ma podwójny wyskok w stylu vortexa)???!!!!!! Nie po to robiono te przedmioty i klasy, by były one usuwane, zbyteczna reakcja i mało się znasz placki, pomyśl chwilę co by szło z usunięciem vortexa (przecież ninja ma podobną zdolność). Na samo zrobienie tego nie poświęcono tylko z jakichś kilku minut tylko sporo czasu!

Moim zdaniem kwestia ta jest tylko tycząca tego, że kto dłużej siedział na SV i jak nwm kto grał, to nie nauczy się używania zdolności specjalnych innych niż EXC bo dla niego to strata czasu (też mi coś). Kwestią tego trybu nie jest takie sobie granie i bicie się z wrogiem tylko po to by mieć hajs. Kwestią tego trybu jest byście się nauczyli korzystania z przedmiotów które macie pod ręką i umiejętnego posługiwania się nowo nabytymi zdolnościami (myślicie że dlaczego byliście zabijani na SV najczęściej? a no dlatego iż nie umieliście sobie wypracować strategii i współpracować). Wg mnie niczego nie trzeba usuwać bo kwestia gry mówi za siebie, iż kto nie umie chociaż podstaw współpracy i walki z umiejętnościowymi itami, ten się nigdy nie nauczy walki w sytuacjach tego typu podobnych jak na WD (WD powstało właśnie z myślą o tym iż ktoś na SV nauczył się posługiwać broniami typu KOSA ZAGŁADY albo na W vs P ktoś się nauczył posługiwać chociaż 1 klasą specjalną, by nią długo wytrzymać, przecież WD miało swoje wejście na długo po powstaniu W vs P więc mieliście sporo czasu by się tam czegoś nauczyć i przyjść na WD z jakimiś nabytymi zdolnościami) Także mówię kwestią WD są umiejętności i ich nabycie np. przewidywanie ruchu wroga albo PvP (WD i W vs P to świetne tryby które was nauczą zdolności, które pomogą wam w walce na SV, jak ktoś się na tych trybach nauczy potem ma mniejsze problemy na innych, a jak na SV ktoś się nauczył to szybciej przyjdzie mu nabyć nowe zdolności na tych 2 trybach)

Co do tematu jestem na N.I.E osłabienie takich przedmiotów wiązałoby się ze zmniejszeniem cen SMS do np 5zł netto (tyle kasy nie utrzyma tak wielkiego serwera!)
Vortex jest zbugowany (min. cofa, nie zawsze wyebie w powietrze) i powinien zostać ustawiony tak jak na w vs p ponieważ większość dedów (przynajmniej ja) zaliczyłem właśnie przez niego z czego ping mam dobry bo go cały czas widzę a fps 50/100.

@up: Też mi coś, machanie mieczem to umiejętność ? Już bardziej nazwałbym umiejętnością włączanie modyfikacji z huzuni.
moim zdaniem miecz dusz i boski róg mocy jest ok. nie trzeba ich osłabiać.
Stron: 1 2
Przekierowanie