MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN Jan180
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Jan180
Jesteś recydywistą?: Nie. Gram normalnie nigdy nie miałem cheatów.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Mam vipa na serwerze i nie chce go marnować. nie chce czekać, ponieważ mogę grać tylko do końca wakacji.
Treść Bana: Współpraca z cheaterem, dawanie mu itemów, ukrywanie go (bonk123413)
Osoba banująca: Afrapul.
Serwer: Mineserwer.
Proszę edytować wzór lub napisać nowy wątek inaczej przeniosę do kosza
Witaj,

Cytat:Mam vipa na serwerze i nie chce go marnować. nie chce czekać, ponieważ mogę grać tylko do końca wakacji.

Zgodnie z regulaminem masz obowiązek zgłosić osobę łamiącą regulamin -

http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...wer%C3%B3w
1.Każdy kto widzi osobę łamiącą/nadużywającą regulamin ma obowiązek zgłoszenia tego faktu moderatorowi lub administracji w trakcie gry.

Dalej jeżeli chcesz porozmawiać na temat tego Bana, zapraszam cię na rozmowę na TS3 Mineserwer.pl Kanał Centrum Pomocy MineSerwer.

Pozdrawiam Afrapul
Niewiedziałem że on ma cheaty. I nie dawałem mu itemów.
(20-August-2018 16:52:51)Jan180 napisał(a): [ -> ]Niewiedziałem że on ma cheaty. I nie dawałem mu itemów.

Dokładnie widziałem, że na początku gry dajesz item bonk123413, który posiadał cheaty Smile

(20-August-2018 16:37:41)Afrapul napisał(a): [ -> ]Dalej jeżeli chcesz porozmawiać na temat tego Bana, zapraszam cię na rozmowę na TS3 Mineserwer.pl Kanał Centrum Pomocy MineSerwer.

Pozdrawiam Afrapul
Osoba się nie umówiła ze mną na rozmowę na TS3, a że ban wygasa jutro to - Odrzucam

Pozdrawiam Afrapul
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie