MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga na DACKELOWA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Twój nick z gry: kacperek098123
[b]Nicki osób posądzonych: Dackelowa
[b]Najdokładniejsza data zdarzenia: 20-08-2018 oklolo 14
[b]Opis zdarzenia: Dostalem bana za Podteksty seksualne/Spam okej moze to sa podteksty seksualne, ale gdzie tutaj jest spam? Dostalem tylko jednego ssa
[b]Dowody: https://zapodaj.net/3bb15aeb03294.png.html
[b]Sugerowany wymiar kary: Mam nadzieje ze ktos pouczy ją jak daje sie bany ;] [zmiana bana na podteksty seksualne]
[b]Serwer: MINEFOX
Tak również to zauważyłam, dopisek SPAM był pomyłkowy, i tak nie było spamu zgadzam się. Co do podtekstów seksualnych uważam że jednak były, ukarany zostałeś według mnie słusznie, rozumiem że perm to dość wysoka kara. Dla mnie brzmi to trochę jak odwołanie i nie powinno znaleźć się w skargach, lecz w dziale Odbanowań.
(20-August-2018 14:21:51)Dackelowa napisał(a): [ -> ]Tak również to zauważyłam, dopisek SPAM był pomyłkowy, i tak nie było spamu zgadzam się. Co do podtekstów seksualnych uważam że jednak były, ukarany zostałeś według mnie słusznie, rozumiem że perm to dość wysoka kara. Dla mnie brzmi to trochę jak odwołanie i nie powinno znaleźć się w skargach, lecz w dziale Odbanowań.

to nie jest odbanowanie bo ban sluszny Tongue
Jeżeli uważasz że ban jest słuszny to dlaczego to się tu znalazło? Nie rozumiem tego. Najpierw piszesz skargę a potem że jest to słuszne?
Rozumiem że mam zmienić powód bana ale według mnie nie ma to sensu gdyż rozmawiałam z tobą, również tłumaczyłam że "spam" w powodzie jest przez pomyłkę a zmiana tego na same "Podteksty Seksualne" nie jest potrzebne?
Bez sensu ta skarga gdy według ciebie ban jest słuszny, rozumiem gdybyś nie zgadzał się z banem, ale

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie