MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Brutal Life 2.0 - Budowa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Hejka, w szybkiej reedycji jest brutal life - czyli stary brutal na całkowicie nowej mapie.

Aktualnie kończe przygotowanie mapy i chciałbym aby jacyś wyjadacze starego BRUTALA mogli wbić na testowy serwer i pomóc wybrać miejsca w których będą się respić gangi, nie oczekuje pomocy przy samym tworzeniu a jedynie rad w zakresie wyboru spawnowisk.

Myślę że pojawi się też parę nowych pojazdów ekluzywnych które będą wymagane do ukończenia czy zdobycia jakiś specjalnych bonusów.

Dodatkowo pojawi się znacznie więcej wiezien/aresztów w których policjanci będą mogli dostarczyć przestępców.

Podwyższone 2krotnie zostały zarobki w fabryce zarówno dla graczy i vipów.

Pojawi się też inny system używania samochodów zwykłych (nie ekluzywnych tych które można kłaść ręcznie) na taki który nie pozwoli innym graczom ich ukraść! Dzięki czemu nie będziemy się bali położyć obok innych a w razie śmierci po niego wrócić.
To w jaki sposób ci wyjadacze w tym ja bedą mogli wejść 230 któryś level działko miotacz set takty audi i terenówa

Bedą jakieś przepustki za 2dychy czy jak ?
Jeśli by Pan potrzebował pomocy ja bardzo chętnie ;D I cieszy mnie bardzo, że brutal wraca w nowej odsłonie <3
"Stary wyjadacz" zgłasza się do pomocy, wejście darmowe czy odpłatne?
Dominik cały czas prubuje sie dowiedziec
Z przyjemnością pomogę Big Grin
Za pozno sie pozglaszaliscie, teraz to juz spac ide Tongue

pracowałem 3/4 dnia
Aktywny od:17 hour(s) 25 minute(s) 4 s

xX
Branoc, dawaj znać jak idą prace Tongue
Spóźnione dobranoc ?
intensywnie brutal od rana:

https://scr.hu/DRkwMj

- 3 stare banki na nowej mapie, integracjach ich z nowa map + poprawki dla konwojentow.
- calkowicie nowa mapa
- okolo 15 posterunkow
- okolo 10 punktow zakupu paliwa
- stare mafie w nowych lokacjach + aktualizacja skinow + dodatkowo yakuza.
- 1 dodatkowy mini quest (trzeba sie dostac na wyspe na morzu aby otrzymac losowa nagrode amunicje/zestaw naprawczy) wymagany samolot lub motorowka.
- ustalenie nowych przystankow

do zrobienia:

- wybudowanie miasta dla yakuzy i ustawienie spawnerów
- skrzynki z losowym dropem na calej mapie
- konfiguracja nowego losowego dropu
- konfiguracja kilkdziesiecu npc rozmieszczonych po mapie
Stron: 1 2 3
Przekierowanie