MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowa edycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam,mam tylko pytanie:
1.Czy na nową edycję przechodzą itemy/pieniądze
2.Kiedy nowa edycja.
Nowa edycja to nowa edycja - wszystko od zera. Itemy,hajs,mapa itd. restartują sie Tongue
Sądzę że coś juz jest robione w kierunku nowej edycji Big Grin , liczę na to ze kasa nie przejdzie bo to zniszczy edycję
Jak sama nazwa mówi nowa edycja to wszystko od nowa. Nic nie bedzie przenoszone, na obecna chwile nie ma planów na nowa edycje. Jeśli takowe plany się pojawia z pewnością zostaniecie poinformowani na forum oraz serwerze.
plany jak najbardziej są w tym kierunku prowadzone i w tym misiącu nowa edycja na pewno się pojawi. Chłopacy dziś mieli skończyć mapę spawnu zobaczymy co to im wyjdzie Smile
Cześć!
No spawn po paru godzinach roboty można uznać prawie za gotowy, a prezentuje się on tak:

[Obrazek: image.php?di=57ZE]
[Obrazek: image.php?di=YI28]
[Obrazek: image.php?di=A69G]
[Obrazek: image.php?di=LP4K]

Strefa PVP - Narazie skromna (Planujemy ją jeszcze zmienić/edytować)

[Obrazek: image.php?di=J3RC]

Dodatkowo jak macie jakieś propozycje na temat nowej edycji Survivala, możecie je napisać pod tym postem - Rozważymy wszystkie sugestie Smile
Nie pogardziłbym starym, dobrym KTP z archeologią Wink Starzy użytkownicy z SV na pewno pamiętają.
Jakiś mały % szans na drop czaszki/kości dinozaura, które można sprzedać pod ppm za losową cenę - 100$-500$
Łatwiejszy do zdobycia niż obecnie, a nie widać było żeby ekonomia trybu na tym upadła.
Hmmm Bardzo ładny spawn ale mam małe pytanko jakie BOSKI bronie będa i jakie amulety lub różdżki może warto by było dodać coś nowego i jakieś nowe krzynie za $$$ i kilofy oraz ciekawi mnie rybacki event i inne eventy można by było dodać jakieś nowe itemy typu "Miecz Ognia" - ogień 5 -/ ostrość 6 -/ niezniszczalność 4 -/
To kiedy ta nowa edycja, bo miała być w tym miesiącu,?
Hejaa!!

(05-November-2018 23:19:26)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Nie pogardziłbym starym, dobrym KTP z archeologią Wink Starzy użytkownicy z SV na pewno pamiętają.
Jakiś mały % szans na drop czaszki/kości dinozaura, które można sprzedać pod ppm za losową cenę - 100$-500$
Łatwiejszy do zdobycia niż obecnie, a nie widać było żeby ekonomia trybu na tym upadła.

Zamiast kości/czaszki dinozaura zrobiliśmy skamieliny zwykłe/rzadkie/epickie/legendernane/mityczne - Będzie je można sprzedać u Archeologa za przyzwoitą cenę Big Grin

(18-November-2018 19:40:58)12kagemaru34 napisał(a): [ -> ]Hmmm Bardzo ładny spawn ale mam małe pytanko jakie BOSKI bronie będa i jakie amulety lub różdżki może warto by było dodać coś nowego i jakieś nowe krzynie za $$$ i kilofy oraz ciekawi mnie rybacki event i inne eventy można by było dodać jakieś nowe itemy typu "Miecz Ognia" - ogień 5 -/ ostrość 6 -/ niezniszczalność 4 -/

Z skrzyń rzadkich/zwykłych zrezygnowaliśmy - Otwierać jedną skrzynkę, aby wylosować klucz dzięki, któremu wylosujemy kolejny klucz - Trochę bez sensu....
Co do nowej broni boskiej - została dodana do sklepu (Mistrz kuźni) nowa rożdżka

(25-November-2018 12:05:30)legolasdwuv2 napisał(a): [ -> ]To kiedy ta nowa edycja, bo miała być w tym miesiącu,?
Napisane czarne na białym Smile
http://mineserwer.pl/Temat-Projekty-Tryb...018?page=6
Cytat:Nowa Edycja Survivala (planowane wydanie w listopadzie lub grudniu 2018):"
Na tą chwilę można powiedzieć, że jest w 90% Complete

Co tam dalej?
- Zmodyfikowana Linia PVP - Dodanie pułapek, beczki, drzewkarki
- Dodanie Eventu OX
- Dodanie Areny 1v1 oraz klatki
- Naprawienie DragonSlayera

Jak ktoś jeszcze ma jakiś pomysł/propozycję piszcie śmiało Smile

Pozdrawia Apfulek Big Grin
Stron: 1 2 3
Przekierowanie