Siemka jestem Dawid mam 15lat i mam problem mój brat kacper ma lat 10 dostał bana a kupił DUSZ za 24 zł i dostał bana od Marow2
Dlaczego dostał bo zabił go ;DD ale co z tego dzecko straciło kase a on dał mu ban
Marow2- Jestes sprawdzany zainstaluj Skype
Mój brat - niewie oco chodzi.i jak to zrobic
Marow2- Ban `brak wspułpracy z adminstracja`
Ok prawda ale on jeszcze jest mały dajcie mu tego unban znów ma płaci on jusz wie ze (marowa sie nie zabija bo odrazu sprawdzany sie jest ) Marow miał powód zeby dac ban ale on jest mały i nic nie rozumie zrozumcie to i potem zrobił drugi skin i kupił vipa za 24 zł i znów ban ok sory za niego chciasz dajxie. Mu unban na 1 skinie a ten 2 potraktujcie jako unban prosze was !
Marow2 | prosze cie on ma 10 lat
A tak ogułem sory za orto z polaka 2
To, że twój brat zakupił usługę to nie oznacza, że zwalnia go to z przestrzegania regulaminu. Skoro został wezwany na sprawdzanie to Marow miał pewnie podejrzenia, że używa on wspomagaczy i krótko mówiąc nie dał się mu sprawdzić to dostał zasłużonego bana.
Cytat:Dlaczego dostał bo zabił go
Dostał bana za brak współpracy z moderatorem podczas sprawdzania, nie za zabicie. A sprawdzanie odbyło się, ponieważ Marow miał podejrzenia co do uczciwości gry Twojego brata.
Zamówienie jakiejkolwiek usługi nie zwalnia gracza z przestrzegania regulaminu serwera.
Jak wspomagacze ludze ?! On jest mały tylko 50 zł. Stracił
Mój brat powidzał to mojej mamie i moja mam mówiła ze tego tak nie zostawi pujdze z laptopem na komisariat laptop bendze sprawdzany i jesli nic nie było instalowane (hacki) to policja bendze chciała sie skontaktowac z Bananem albo nwm
Ja dowas nic nie mam ja wiem ze Mctrawa jestes spoko oraz Julia i tp wiec nic.nie mówie
Cytat:Mój brat powidzał to mojej mamie i moja mam mówiła ze tego tak nie zostawi pujdze z laptopem na komisariat laptop bendze sprawdzany i jesli nic nie było instalowane (hacki) to policja bendze chciała sie skontaktowac z Bananem albo nwm
Może pójść tylko nic z tym nie zdziała, bo tutaj obowiązuje regulamin serwera oraz usług, który akceptowany jest z wejściem na serwer, a jego nieznajomość nie zwalnia z jego przestrzegania.
Prosze nieda sie cos z tym zrobic prosze McTrawaPl stracił 50 zł
DarknessInside_ -Vip
HomonBuciek1- miecz Dusz
Niemozna potraktowac np DarknessInside_ czli (vip) jako unban i a on by se grał na HomonBuciek1 z duszem prosze dajcie jaks rade oprucz kupowania unban prosze dajxie jakis kontakt z szbkibanan
Regulamin obowiązuje KAŻDEGO. Myślałeś, że jak jest niepełnoletni, to sobie może łamać regulamin? Nie. Większość graczy serwera jest nieletnia.
Prawda zjarany ale to 50zł a on jeszcze chciał wydac na boskie troche kasy wic oni by se zarobili czyli admini on chce grac na serwie
50zł na drzewie nie rosnie
Byłeś wczoraj na tsie. Wyjaśniłem Ci, ban na koncie Homonbuciek1 jest jak najbardziej słuszny konto DarknessInside_ zostało zbanowane około tydzień temu więc odwołanie się od bana mija po 7 dniach.
Prośbę o UB -odrzucam
Edit1: Dokładnie minęło 19 dni

i pisanie że Marow banuje za zabicie albo sprawdza jest po prostu żałosne

Temat całkowicie wyczerpany przez chłopaków. Widziałem też że w osobnym wątku doszedłeś do tego iż ban jest słuszny.