No cześć - prosto z mostu nie chce mi się rozpisywać więc piszę łopatologicznie:
1. Na działkach można rozwalić czyjeś stojaki na zbroje granatem zapalającym Proszę o zabezpieczenie. Info potwierdzone przez TheIroNGamePlay.
2. Ranga "Boss" Nie otrzymuje obiecanych 150% respektu za Questy.
3. Jest założona 5 sekundowa blokada na pisanie co jest denerwujące bo trzeba odczekać wyskakuje powiadomienie "Mozesz pisac co 4 sekund" albo "Prosze nie spamowac"
//Edit: 4. Proszę o włączenie rozrastania się trawy na działkach.
1. do przemyslenia co mozna zrobic
2. naprawione, po restarcie bedzie smigac
3. pokaz jaki błąd się pojawia podczas pisania.
3. Jest to po to, aby nie wbił zaraz jakiś spamer i nie zaśmiecał chatu. Tak to przynajmniej rozumiem

oczywiście dla rangi Boss można to wycofać o ile jest taka możliwość
(18-August-2018 11:36:19)skydiks napisał(a): [ -> ]3. Jest to po to, aby nie wbił zaraz jakiś spamer i nie zaśmiecał chatu. Tak to przynajmniej rozumiem
Cytuje to co kiedyś usłyszałem od Banana "nie powinno być takiej blokady nigdzie" mimo że chodziło o 10 sekund blokady pisania to jest identyczna tutaj tyle że na 5 sekund.
@Admin: TheIroNGamePlay pokazał o co chodzi.
Dodaje jeszcze prośbę o rozrastanie trawy na działkach jeśli się da bo pewnie się przyda.
(18-August-2018 15:46:10)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ] (18-August-2018 11:36:19)skydiks napisał(a): [ -> ]3. Jest to po to, aby nie wbił zaraz jakiś spamer i nie zaśmiecał chatu. Tak to przynajmniej rozumiem
Cytuje to co kiedyś usłyszałem od Banana "nie powinno być takiej blokady nigdzie" mimo że chodziło o 10 sekund blokady pisania to jest identyczna tutaj tyle że na 5 sekund.
nie powinno być nigdzie 10 sekundowej - i tylko tego się to tyczyło. 5sekundowa jest wporządku, mało tego nie wynosi on 5 sekund a 3,5sekundy.
ranga Boss nie posiada takich ograniczen
w zakresie stojaków nie znalazłem żadnego oczywistego rozwiązania.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
(05-September-2018 18:48:31)Admin napisał(a): [ -> ] (18-August-2018 15:46:10)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ] (18-August-2018 11:36:19)skydiks napisał(a): [ -> ]3. Jest to po to, aby nie wbił zaraz jakiś spamer i nie zaśmiecał chatu. Tak to przynajmniej rozumiem
nie powinno być nigdzie 10 sekundowej - i tylko tego się to tyczyło. 5sekundowa jest wporządku, mało tego nie wynosi on 5 sekund a 3,5sekundy.
ranga Boss nie posiada takich ograniczen
w zakresie stojaków nie znalazłem żadnego oczywistego rozwiązania.
Temat otworzył któryś z moderatorów na moją prośbę.
Skoro Boss nie może mieć ograniczeń na chacie to czemu ja takowe posiadałem / posiadam jeśli mam nadal range Boss