MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Błędy] GTA VI
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
No cześć - prosto z mostu nie chce mi się rozpisywać więc piszę łopatologicznie:
1. Na działkach można rozwalić czyjeś stojaki na zbroje granatem zapalającym Proszę o zabezpieczenie. Info potwierdzone przez TheIroNGamePlay.
2. Ranga "Boss" Nie otrzymuje obiecanych 150% respektu za Questy.
3. Jest założona 5 sekundowa blokada na pisanie co jest denerwujące bo trzeba odczekać wyskakuje powiadomienie "Mozesz pisac co 4 sekund" albo "Prosze nie spamowac"
//Edit: 4. Proszę o włączenie rozrastania się trawy na działkach.
1. do przemyslenia co mozna zrobic
2. naprawione, po restarcie bedzie smigac
3. pokaz jaki błąd się pojawia podczas pisania.
Cytat:3. pokaz jaki błąd się pojawia podczas pisania.
https://imgur.com/a/97lbIJ3
3. Jest to po to, aby nie wbił zaraz jakiś spamer i nie zaśmiecał chatu. Tak to przynajmniej rozumiem Big Grin oczywiście dla rangi Boss można to wycofać o ile jest taka możliwość
(18-August-2018 11:36:19)skydiks napisał(a): [ -> ]3. Jest to po to, aby nie wbił zaraz jakiś spamer i nie zaśmiecał chatu. Tak to przynajmniej rozumiem Big Grin oczywiście dla rangi Boss można to wycofać o ile jest taka możliwość

Cytuje to co kiedyś usłyszałem od Banana "nie powinno być takiej blokady nigdzie" mimo że chodziło o 10 sekund blokady pisania to jest identyczna tutaj tyle że na 5 sekund.

@Admin: TheIroNGamePlay pokazał o co chodzi.
Dodaje jeszcze prośbę o rozrastanie trawy na działkach jeśli się da bo pewnie się przyda.
Podbijam
(18-August-2018 15:46:10)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]
(18-August-2018 11:36:19)skydiks napisał(a): [ -> ]3. Jest to po to, aby nie wbił zaraz jakiś spamer i nie zaśmiecał chatu. Tak to przynajmniej rozumiem Big Grin oczywiście dla rangi Boss można to wycofać o ile jest taka możliwość

Cytuje to co kiedyś usłyszałem od Banana "nie powinno być takiej blokady nigdzie" mimo że chodziło o 10 sekund blokady pisania to jest identyczna tutaj tyle że na 5 sekund.

nie powinno być nigdzie 10 sekundowej - i tylko tego się to tyczyło. 5sekundowa jest wporządku, mało tego nie wynosi on 5 sekund a 3,5sekundy.
ranga Boss nie posiada takich ograniczen

w zakresie stojaków nie znalazłem żadnego oczywistego rozwiązania.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

(05-September-2018 18:48:31)Admin napisał(a): [ -> ]
(18-August-2018 15:46:10)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]

nie powinno być nigdzie 10 sekundowej - i tylko tego się to tyczyło. 5sekundowa jest wporządku, mało tego nie wynosi on 5 sekund a 3,5sekundy.
ranga Boss nie posiada takich ograniczen

w zakresie stojaków nie znalazłem żadnego oczywistego rozwiązania.

Temat otworzył któryś z moderatorów na moją prośbę.

Skoro Boss nie może mieć ograniczeń na chacie to czemu ja takowe posiadałem / posiadam jeśli mam nadal range Boss
Stron: 1 2
Przekierowanie