[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: Vevysiu
[b]Jesteś recydywistą?: niestety tak to mój drugi ban
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo nudzi mi się w życiu i żałuje tego co zrobiłem.
[b]Treść Bana: Za przyznanie się do cheatów
[b]Osoba banująca: zielon1232
[b]Serwer: mineserwer.pl
Cześć.
Cytat:Bo nudzi mi się w życiu i żałuje tego co zrobiłem.
"Bo nudzi mi się w zyciu" i to jest Twoje wytłumaczenie na to że cheatowałeś?
"(...) żałuje tego co zrobiłem." każdy żałuje po banie.
Chwaliłeś się na /msg że lubisz sobie polatać, później zaprowadziłeś mnie na kryptę gdzie napisałeś coś takiego:
[19:49:31] [Client thread/INFO]: [CHAT] [[VIP] Vevysiu» -> Ja] moge ci cos pokazac jak nie wkleisz mi bana ok?
[19:57:36] [Client thread/INFO]: [CHAT] [[VIP] Vevysiu» -> Ja] wiesz co powiniscie zrobic nad ta arena? (chodziło o arenę gigantów)
[19:57:54] [Client thread/INFO]: [CHAT] [[VIP] Vevysiu» -> Ja] taka powloke
[19:58:32] [Client thread/INFO]: [CHAT] [[VIP] Vevysiu» -> Ja] przelecialem tylko nie dawaj mi bana
[19:59:21] [Client thread/INFO]: [CHAT] [[VIP] Vevysiu» -> Ja] i to nawet dla waszego dobra
[19:59:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] [[VIP] Vevysiu» -> Ja] ale ja ci powiedzialem ze powinienes zrobic tu powloke
[20:00:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] [[VIP] Vevysiu» -> Ja] albo ktos inny
8.Użytkownikowi zabrania się pod rygorem całkowitej blokady konta posiadania lub korzystania z wszelkich modyfikacji gry ułatwiających rozgrywkę na serwerze (np. Huzuni, Nodus, Xray i innymi ułatwiającymi rozgrywkę bądź nie wymienionymi w liście modyfikacji dozwolonych). Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod oraz Shaders.