17-August-2018, 11:38:13
Nazwa użytkownika zbanowanego: Borowka_TV
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dzień dobry pszyszedłem tu aby zostać odbanowany
niedawno straciłem konto Borowka_TV (dostałem bana na mineserver)
z powodu obrażania administracji choć tego niezrobiłem bo włamał się
chłopiec którego znam i mnie nie nawidzi i kiedy się włamał na moje
konto Borowka_TV zaczoł mobrażać administracje i dostałem bana na zawsze on nieda mi pieniedzy abym się odbanował a sam nic nie zrobiłem i nie mam nic na koncie Ban dał mi Policjant Nikus124 w 16 sierpnia 2018
prubuj4e się z nim skontaktować lecz niemoge czy mam szanse odbano wania bez zapłacenia serverowi pieniedzy jeżeli tak to comam zrobić praktycznie niegrałem na tym koncie zaczołem 15 sierpnia a w czoraj już♣ popołudniu dostałem bana Bede bardzo wdzięczny za odbanowanie bez konieczności zapłaty.
Dziękuje z góry za poświęcony czas i za odbanowanie mi konta.
Treść Bana: obraza Administracji
Osoba banująca: Nikus124
Serwer: Mineserwer.pl
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dzień dobry pszyszedłem tu aby zostać odbanowany
niedawno straciłem konto Borowka_TV (dostałem bana na mineserver)
z powodu obrażania administracji choć tego niezrobiłem bo włamał się
chłopiec którego znam i mnie nie nawidzi i kiedy się włamał na moje
konto Borowka_TV zaczoł mobrażać administracje i dostałem bana na zawsze on nieda mi pieniedzy abym się odbanował a sam nic nie zrobiłem i nie mam nic na koncie Ban dał mi Policjant Nikus124 w 16 sierpnia 2018
prubuj4e się z nim skontaktować lecz niemoge czy mam szanse odbano wania bez zapłacenia serverowi pieniedzy jeżeli tak to comam zrobić praktycznie niegrałem na tym koncie zaczołem 15 sierpnia a w czoraj już♣ popołudniu dostałem bana Bede bardzo wdzięczny za odbanowanie bez konieczności zapłaty.
Dziękuje z góry za poświęcony czas i za odbanowanie mi konta.
Treść Bana: obraza Administracji
Osoba banująca: Nikus124
Serwer: Mineserwer.pl