Nazwa użytkownika zbanowanego:xckula
[b]Jesteś recydywistą?:nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ gdy sciągałem skype dostałem 5 min a mineło 3 i dostałem bana prosze o sprawdzenie mnie jeszcze raz lub unban .
[b]Treść Bana:Brak współpracy z administracją
[b]Osoba banująca:McTrawaPL
[b]Serwer:Mineserwer.pl
A więc cały proces sprawdzania wyglądał tak:
-Wezwałem ciebie na sprawdzanie i dałem ci początkowo 3 minuty
-Napisałeś/aś, że nie masz skype więc dałem ci 5 minut
-Odliczałem każdą minute pisząc o tym na chacie
-Gdy czas minął również o tym napisałem i dałem ci dodatkowe 10 s.
Po opływie 10 sekund i podczas odliczania każdej minuty nie było reakcji z twojej strony więc po prostu dałem ci bana.
Cytat: prosze o sprawdzenie mnie jeszcze raz
Po otrzymaniu bana już mogłeś/aś już usunąć cheaty więc o sprawdzaniu już nie ma mowy.
(16-August-2018 18:29:30)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]A więc cały proces sprawdzania wyglądał tak:
Po opływie 10 sekund i podczas odliczania każdej minuty nie było reakcji z twojej strony więc po prostu dałem ci bana.
Cytat: prosze o sprawdzenie mnie jeszcze raz
Po otrzymaniu bana już mogłeś/aś już usunąć cheaty więc o sprawdzaniu już nie ma mowy.
JAK NIE BYŁO NAPISAŁEM CI 2 RAZY!!!!!!!!!!!!
Bylem przy tym i nic nie pisales. Jedyne co napisales to wlasnie to, ze nie masz Skype. Trawa dal Ci 5 minut na pobranie.
Przez te 5 minut nie bylo ZADNEJ reakcji z Twojej strony, wiec nie klam ze cokolwiek pisales.
(16-August-2018 21:01:23)Zjarany12xD napisał(a): [ -> ]Bylem przy tym i nic nie pisales. Jedyne co napisales to wlasnie to, ze nie masz Skype. Trawa dal Ci 5 minut na pobranie.
Przez te 5 minut nie bylo ZADNEJ reakcji z Twojej strony, wiec nie klam ze cokolwiek pisales.
ty tam cicho siedz napisalem do niego nie byles w mojej druzynie tak więc
[quote='McTrawaPl' pid='342085' dateline='1534436970']
A więc cały proces sprawdzania wyglądał tak:
o jakie ci MK chodzi???
Cytat:JAK NIE BYŁO NAPISAŁEM CI 2 RAZY!!!!!!!!!!!!
Nic nie napisałeś
A to są ostatnie wiadomości z wtedy kiedy napisałem Ci o pobraniu Skype:
[17:45:43] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Niebieska] xckula: xd ja nie mam skype
[17:45:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Lobby] (Policja+) McTrawaPl: 5minut na pobranie
17:45:56] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Niebieska] xckula: moge 6?
[17:45:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Lobby] (Policja+) McTrawaPl: 5
[17:47:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Lobby] (Policja+) McTrawaPl: 4minuty xckula
[17:48:37] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Lobby] (Policja+) McTrawaPl: 3minuty
[17:49:41] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Lobby] (Policja+) McTrawaPl: xckula 2 minuty
[17:50:41] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Lobby] (Policja+) McTrawaPl: xckula 1 minuta
[17:51:43] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Lobby] (Policja+) McTrawaPl: xckula Czas minal czekam na dodanie na skype
[17:52:04] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Lobby] (Policja+) McTrawaPl: xckula 10s
[17:52:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Lobby] (Policja+) McTrawaPl: xckula 5s
Przejrzałem swoje logi nawet aby się upewnić i nic więcej nie napisałeś to tyle z ostatniej rozmowy co wysłałem wyżej.
Xckula możliwe że pisałeś na czacie teamu. Jeśli tak było to niech Trawa decyduje co z tobą zrobić.
(17-August-2018 07:52:37)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Xckula możliwe że pisałeś na czacie teamu. Jeśli tak było to niech Trawa decyduje co z tobą zrobić.
Grzesiek bo chyba tak było !
Tak... Grzesiek napisał, że mogła być taka możliwość to od razu przytaknięcie jest, poza tym patrząc się na ciebie byłeś w ciągłym bez ruchu i po wcześniejszych wypowiedziach było widać, że potrafisz na chacie GLOBALNYM będąc w drużynie.
xckula: no 16.08.2018, 17:54:44
xckula: ej 16.08.2018, 17:54:37
xckula: Mctrawa czek muszę załozyc konto 16.08.2018, 17:50:37
xckula: ok 16.08.2018, 17:48:15
xckula: ! moge 6? 16.08.2018, 17:48:06
Więcej żadnego odzewu nie było wiec dostałeś bana, słusznego. Prośbę o UB odrzucam.
PS. Gdyby Ci zależało to zamiast pisać "ej" "no" byś napisał "pobieram", czy "loguje się," uwierz inaczej by na to spojrzeli