MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick: LewePluco123
Poprzedniego dostalem za wyzywanie administratorki, ale teraz nawet nie wiem za co.
Tamten mnie czegos nauczyl, dlatego wnosze tu to pytanie.
Ban za: Obraze rodzica
Od: Dackelowa
Serwer: Creative
Nawet nie wiem za co ten ban, nikogo nie wyzywalem, ani nie widzialem skargi na forum odnosnie mojego zachowania badz mojej osoby. Oprócz mnie bana dostala moja kolezanka z trybu (Jej nick: VeronicaLodge__) za slowo "ruchac" ujete jako podtekst, czy serio za to nie powinno byc mute? Nawet jesli nie dostane unbana, prosze o wytlumaczenie mi za co dostalem tego bana.
Komunikat: https://zapodaj.net/0c1d63b15855b.png.html
Zacznę od tego że podeślę Ci w jaki sposób napisałeś pewne słowa, obraziłeś rodzinę, Babcię oraz Mamę jednego z graczy. Dla udokumentowania sprawy daje ci wycinkę z czatu
LewePluco123: no widzisz, jednak twoja babcia nie potrafiła cie wychować, co dopiero matka.
Jeżeli nie widzisz tu obrazy to zademonstruję:
Stwierdziłeś że podana rodzina gracza nie potrafi wychować gracza gdyż jednak przeczytaj to parę razy i nie wiem czy widzisz brzmi to tak jakbyś robił z tej rodziny "Niepełnosprytnych" myślę że wiesz o co chodzi, jeżeli potrzebowałbyś większych wytłumaczeń zgłoś się do mnie w jakikolwiek sposób.

Przypomnę że prośba o Unbana jest napisana nie według wzoru oraz nie w tym dziale.
(15-August-2018 22:51:53)Dackelowa napisał(a): [ -> ]Zacznę od tego że podeślę Ci w jaki sposób napisałeś pewne słowa, obraziłeś rodzinę, Babcię oraz Mamę jednego z graczy. Dla udokumentowania sprawy daje ci wycinkę z czatu
LewePluco123: no widzisz, jednak twoja babcia nie potrafiła cie wychować, co dopiero matka.
Jeżeli nie widzisz tu obrazy to zademonstruję:
Stwierdziłeś że podana rodzina gracza nie potrafi wychować gracza gdyż jednak przeczytaj to parę razy i nie wiem czy widzisz brzmi to tak jakbyś robił z tej rodziny "Niepełnosprytnych" myślę że wiesz o co chodzi, jeżeli potrzebowałbyś większych wytłumaczeń zgłoś się do mnie w jakikolwiek sposób.
Faktycznie, jest tu obraza, ale ban to chyba za ostra kara nie sadzisz? Poza tym wyzej wspomniana obrazana osoba zaczela mnie do tego zmuszacSmile
Obraza Rodziny została przeze mnie ukarana permem, i nie ja niezmienszyłabym tej kary, co do koleżanki również przeglądając pewne źródła nie pisała tylko tego co wymieniłeś.
Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Najpierw pomyśl potem napisz.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie