MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] MainStach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: MainStach
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Sytuacja wygląda następująco, dzisiaj po północy dostałem bana na tydzień z powodu afka na golemiarce, grałem sobie w minecrafta, piłem piwko, siedziałem w wózku przy moim spawnerze na wyspie i pisałem z ludźmi, później moja dziewczyna poprosiła mnie o to, żebym pozwolił jej wejść na facebooka, powiedziałem, że ok tylko zaraz mnie puść, później zapomniałem o tym, że zostawiłem konto aktywne i dostałem bana, sytuacja była jednorazowa i w sumie głupia, gram na serverze codziennie i chciałbym grać sobie na spokojnie dalej. Prosiłbym o odbanowanie albo zmniejszenie długości bana bo tydzień to sporo, jak mówiłem sytuacja była jednorazowa :/
Treść Bana: powód: afk na golemiarce
Osoba banująca: zielon1232
Serwer: mineserver.pl
Witam,
Po przeteleporotowaniu się do Ciebie zauważyłem że afczysz na golemiarkach w wózku, normalnie powinieneś dostać perm bana, ale ze było to po raz pierwszy to dałem Ci dużo krótszego bana.
Cytat:1. Jeśli gracz nie odpowie na wezwanie Administratora bądź Moderatora i nie zostanie wylogowany przez automatyczny system AntyAFK (podskoczy, poruszy się - nie zważając na rozgrywkę) może zostać zablokowany na czas nie dłuższy niż 10 dni.
2. Gracz który znajduje się w budowli typu AntyAFK zostanie trwale zablokowany.
3. Gracz znajdujący się w wagoniku podlega pod punkt 3.1 oraz 3.2 niniejszego Regulaminu.
Napisałem do Ciebie wiadomość czy jesteś, ale nie dostałem odpowiedzi więc zacząłem spamić Ci na /msg odliczając sekundy od 10 - 0, ale nadal odpowiedzi nie było. Stwierdziłem że poczekam jeszcze chwilę, ale odpowiedzi znów nie było, ani się nie poruszyłeś. Jest to tylko ban 7-dniowy więc powinieneś.
Wiem, że afczyłem, moja wina jest niezaprzeczalna i się z tym nie spieram, zapomniałem o zminimalizowanym minecrafcie i tyle sytuacja była jednorazowa i przypadkowa dlatego wnioskowałem o unbana bądź zmniejszenie wyroku, że tak to ujmę za nieumyślne popełnienie przestępstwa heh
Cytat:Po przeteleporotowaniu się do Ciebie zauważyłem że afczysz na golemiarkach w wózku, normalnie powinieneś dostać perm bana, ale ze było to po raz pierwszy to dałem Ci dużo krótszego bana.
Cytat:Jest to tylko ban 7-dniowy więc powinieneś.
To wszystko wyjaśnia

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie