MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Prośba o UNban {MS} Mikifon123
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:Mikifon123
[b]Jesteś recydywistą?: Chyba nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Gram na tym serwerowni od jakiś 3-4 lat, aktualnie w minecrafta gram tylko dla tego serwera. Tak obrażałem innych, ale uważam że nie aż tak żeby dostać bana na zawsze. Właściwie to nie wiem za co ten ban, może policjant pomylił nick, bo o w tamtym dniu i o tej godzinie o której dostałem bana nawet nie grałem, a żadnej skargi nie widziałem.
[b]Treść Bana: Obraza rodziny i innych graczy.
[b]Osoba banujący: Aniusiaczeq
[b]Serwer:Mineserwer.pl
Za obrazę rodziny gracza jest ban na zawsze.
Tak, wiem ale ja nie obrażałem żadnego rodzica, a po drugie nawet nie ma na mnie skargi więc nie wiem o co chodzi, a po trzecie o tej godzinie nie było mnie nawet na serwerze więc nie mam pojęcia za co dostałem bana.
Dowody w postaci screenów nie muszą być przesyłane do moderacji przez forum, można takowe przesłać za pomocą np Facebooka itp. Natomiast nie jest powiedziane, że ban musi być w tym samym momencie co wykroczenie było popełnione. Również gracz nie musi być online aby dostać bana.
Perm jest ode mnie.
U mnie była osoba na CPM na TS-ie. Po analizie logów potwierdziłem zgłoszenie. Ewidentna obraza rodziny włącznie z czynnościami seksualnymi (11.08.2018).
Pomijam wulgaryzmy i obrażanie graczy.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie