Nazwa użytkownika zbanowanego: VeVera
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bardzo chciałabym przeprośić za niedostosowanie się do regulaminu serwera,na trybie Wojownicy vs Potwory 2 spędziłam dużo czasu wykupiłam sobie Vipa oraz itemy bardzo chce kontynuować moją przygodę z tym trybem teraz stracone godziny przez bana pójdą w las .
Treść Bana: Brak Współpracy z administracją
Osoba banująca: laska660
Serwer: MineFox.pl
Pozdrawiam i Przepraszam VeVera
Chciałam cię wtedy sprawdzić, ponieważ gracze cię zgłaszali. Napisałam, że masz 2min na podanie Skype, później napisałam że została minuta. Przez te 2min zero odpowiedzi. Dlatego powód jest taki, a nie inny. Odrzucam
Notatka moderatora
PS. W sytuacjach oczywistych decyzja drugiej osoby z ekipy nie jest wymagana. ~Spinning
Mimo to rozeznałam temat. Potwierdzam.
Odnosząc się do komentarza do postu laska660 nadanego przez lokwsn:
"Negatywny (-1): "Zgodnie z zasadami pozostawiam do decyzji drugiej osobie z ekipy znającej temat." ~ Spinning1 2k18, dlaczego ty się nie stosujesz do tej zasady?

"
Znacie mnie i wiecie, ze jedyne czego nie lubię to braku logiki. Jeśli ktoś nie potrafi używać głowy do myślenia wtedy tworzą się różne dziwne totalnie nie potrzebne sytuacje.
Tak jak dopisałem wyżej zgodnie z zasadami w sytuacjach trywialnych i oczywistych decyzja drugiej osoby z ekipy nie jest potrzebna.
Owszem Quarantino jako druga osoba z ekipy i tak to zrobiła mimo, ze nie było to wymagane. Nic w tym złego nie ma, ok.
Natomiast mimo to nie uniknięto przez to złej interpretacji zasad - dlaczego? Bo ktoś sobie coś ubzdurał i zamiast pytać u źródła (np. u mnie - czy tutaj jest wymagane coś takiego) nie potrzebnie zużywa miejsce na dysku naszych serwerów na swój bezcelowy wpis, który utwierdza tylko wszystkich nas w przekonaniu, że brakuje ważnej rzeczy tej właśnie osobie - myślenia i odpowiedniej oceny sytuacji. Jak widać nie tylko w tej sytuacji tak jest. Kwestia tylko czy ktoś przyjdzie aby zrozumieć? Czy będzie chciał zrozumieć? Zacząć myśleć? Czy nadal będzie z innymi osobami utwierdzać się w przekonaniu, że świat jest jednak płaski a wszystko co jest spoczywa na grzbiecie wielkiego żółwia....
Pozdrawiam myślących