MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Wyrzucenie graczy z serwera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Piszę ten wątek drugi raz z tego samego powodu. Dzisiaj o godzinie 16:26 (dokładniejsza godzina z dzisiejszą datą widoczna na nagraniu) wyrzuciło graczy z serwera na lobby.
Nagranie:

Proszę o odpowiedź/naprawienie problemu.
Dziękuje i pozdrawiam
Wczoraj przez hosting krystiana na ktorym hostował część swoich plików ktore linkowały różne serwery wygenerował sporoy problem na całej serwerowni przez co wiele trybów samych się restartowało ale już wczoraj to ogarnałem, nie wiem czy tutaj też był to ten sam powód, bo samo zgłoszenie tego typu wiele nie pomaga a w logach niewiele widac, minecraft czasem zaskakuje możliwymi błędami które przekłądają sie na crash, np serwer może zostać zcrashowany podczas próby teleportu konia przez portal - dlatego dla chyba wszystkich portali już zablokowałem możliwość wchodzenia do nich koniem Smile to też powdów dlaczego przechodzenie koniami przez portal jest zablokowane. Jeśli gdzieś ktoś znajdzie jakieś niedopatrzenie tego typu niech zgłosi a dostanie adekwatną nagrodę w postaci $ czy konta vipowskiego.
Przekierowanie