MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Ban za nic
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:
Jesteś recydywistą?: NIE, to mój pierwszy ban.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem bana totalnie za nic. po treści bana będzie wyjasnione napiszę tylko że,ban za przyznanie sie do używania wspomagaczy nie przyznałem się nic nie miałem nawet macro, byłem na blazingpack.
Treść Bana: Wulgaryzmy, przyznanie sie do posiadania wspomagaczy
Osoba banująca: Filipw055
Serwer: mineserwer.pl - Wojownicy dusz 2.0

+proszę o zbanowanie tego administratora chciał mojego kolegę zbanować za cheaty a też był na blazingpack jednak go nie zbanował...
Skarga na ciebie - http://mineserwer.pl/Temat-Rozwi%C4%85zane-Mosre
Przyznałeś się do posiadania tripla w myszce. Dodatkowo później stwierdziłeś że robisz sobie z nich "jaja", a przyznanie się w żartach czy nie jest traktowane równo. Bana nie masz jednak za samo przyznanie. Twoja zachowanie w stosunku do innych graczy jest naganne. Nawet jeśli nie dostałbyś bana za przyznanie zbanowałbym cię permanentnie za słownictwo, obelgi i wulgarne oraz wręcz seksistowskie odzywki kierowane do innych graczy.

Odniosę się jeszcze do ostatniego zdania napisanego przez Ciebie
"+proszę o zbanowanie tego administratora chciał mojego kolegę zbanować za cheaty a też był na blazingpack jednak go nie zbanował..."
Jeżeli nie zbanowałem go to jaki masz problem? Jak podejrzewam kogoś o cheaty to normalne że mam obowiązek go obserwować / sprawdzić aczkolwiek nie rozumiem sensu tego, ponieważ jeśli nic z nim nie zrobiłem to o co masz pretensje?
Pozdrawiam Wink
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie