MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Przedmioty za MG!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witajcie!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

W tym wątku mam wam do zaoferowania kilka ciekawych przedmiotów na trybie Sky Block+ i GTA 6 na minefox w zamian za MINEGOLD.

SkyBlock

wyczerpane (nowa edycja) niedługo pojawią się oferty.

GTA 6 MineFox

64 amunicji do karabinu - 1 MG

Jeśli chciałbyś zakupić któryś z przedmiotów odezwij się do mnie w wiadomości prywatnej na forum, na teamspeaku3 (znajdziesz mnie na kanałach Ekipy Sky Block) lub na serwerze.

OFERTY NADAL AKTUALNE ! ! !
PODBIJAM ! ! !
Dodano nowe przedmioty oraz obniżono ceny!
Dodałem nowe przedmioty i możliwość zakupienia przedmiotów na GTA 6 na MineFoxie!
Przekierowanie