MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja GTA 6.0
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam dziś wypowiem się na temat questa zabij "Dragona" 3x. Dragon ma tak wielkie obrażenia ze mnie ( full set wojskowy ) zabija na 2-3 strzalow. Na dodatek potrafi on trafić mnie gdy chowam się za ściana. Według mnie quest ten nie jest wykonalny dla nowych gracz a w związku z tym wynagrodzenie za ten quest powinno zostać zwiększone albo tez Dragon powinien zostać bardzo zmieniony . Nie mowie ze jest to quest niewykonalny no zrobiłem go pare razy ale przy tym trzeba spędzić 10 min na samo u leczenie się przed kolejną próba ataku na Dragona.
Też się tym zgodzę myślę ze powinni odrobinę obniżyć obrażenia gdyż też dziś też próbowałem zrobić dragona i don pedro zadaje kosmiczne obrażenia..
By zrobić Dragona trzeba unikać jego ciosów Tongue
Musimy obrać właściwą taktykę. Walimy do niego z shot guna i idzie prosto.
Myślę że tutaj nie trzeba nic zmieniać.

Co do Don Pedro, ma duże obrażenia i myślę że downgrades będzie tu właściwy. Jak na II poziomowy quest jest trudny.

@down: Może pomyśl. Zamiast szarżować na niego jak stado byków to rób uniki.
Strzel - unik - strzel - unik - strzel - unik (...) Boss zabity.
TrooxPL a myślisz ze nie ide na niego prosto z shotguna. Dalej uważam ze Dragon jest zbyt silny.
Wdlg mnie nic nie powinno zostac zmieniane.
Tak jak wspomnial troox, jesli masz na niego taktyke, quescik jest banalny
Pzdr
Pozostaje Ci zdobyc lepsze eq lub znaleźć odpowiednią taktyke...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie