MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bug z klasą szpieg
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, dzisiaj rano kupiłem szpiega, w końcu nazbierałem 20k $ ale gdy kucnąłem wywaliło mnie na lobby i do końca gry nie mogłem wejść.
https://www.youtube.com/watch?v=LZpSM0Xa...e=youtu.be
Na filmiku widać że staję się niewidzialny i mnie wywala, pod koniec jakoś mnie wrzuciło, ale gdy znowu kucnąłem (wyłączyłem nagrywanie bo myślałem że działa) znowu mnie wywaliło i nie może mnie wrzucić gdyż cały czas wywala .....
Mam Shiginima Minecraft, nie wiem czy to ma coś do rzeczy, gram na wersji 1.12.2 na 2 modach: Optifine i Damage Indicator, ale wątpię żeby to był problem modów lub Launchera - Shiginimy. Wchodziłem bez modów na czystym Minecraft ale to samo - nie wrzuca mnie. Dlaczego tak się dzieje, widziałem że były takie bugi jak się wypije miksturę niewidzialności, ale na live u banana on normalnie grał ....
Nie wiem czemu mnie wywala i prosiłbym o rozwiązanie tego problemu, 2 tygodnie hajs zbierałem na szpiega a teraz jak go już mam to nie mogę nim grać.....
@Edit Resetowałem MC, ale to nic nie dało....
Spróbuj wejść na wersji 1.8 może to coś pomoże.
Na 1.8 działa faktycznie, dzięki Grzesiek88899 ale dlaczego na 1.12.2 nie działa ???
Filmik o kilkunastu próbach zalogowania.... https://www.youtube.com/watch?v=0QOxhnZS...e=youtu.be
Możliwe że wraz ze zmianą wersji było zmienione coś z efektem niewidzialności dlatego gdy tryb jest na 1.8 wyrzuca gracza z niekompatybilną wersją tego efektu niewidzialności. Narazie polecam Ci grać na 1.8. Jeśli chcesz mieć mody takie jak na 1.12 to pobierz sobie labbymoda.
Ok dzięki za info Big Grin
dziwne bo odpaliłem 1.12.2 u siebie i dziala bez problemu... musisz miec jakaś specyficzna wersje, nie wiem w czym tkwi problem kiedy u Ciebie wyrzuca a u mnie nie (testuje na koncie gracza, zeby nie bylo).
No to faktycznie dziwne bo wywala i mi i koledze a tobie nie Big Grin
jaka masz dokladna wersje/dystrybucje mc? jaki lancher?
Shiginima Launcher v.4100 sprawdzałem na v.4000 na v.3100 i na v.3000 za każdym razem ten sam błąd, na wersji 1.12.2 oraz na 1.12.2 Forge (mody: Optifine i Damage Indicator) i zakażdym razem to samo, na 1.8 działa i na 1.8 z ów modami też działa normalnie.
Przekierowanie