MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Proponuję aby zostały dodana skrzynka za głowy mafii
np za 32 głowy kolumbijczyka i 32 głowy kartelu
i np była by mała szansa na drop np czegoś dobrego i duża na np amunicje
Ni ma sensu jak dla mnie... masz quest na zabicie chociażby 15 yakuz i za to na 100% powinieneś już dostać dobrą sumkę na amunicję. Przedmioty typu broń palna też zbyt tanie być nie mogą, więc na nie będziesz musiał zapracować. To nie jest tryb gdzie wszystko co dobre masz od razu na tacy podane.
@up
15 Yakuz a 64 głowy to kolosalna różnica. Jedno się robi w 10 minut, a drugie do rana jak nie dłużej. 64 głowy i niska szansa na coś dobrego to raczej uczciwy układ. A już napewno takiego pomysłu bym nie nazwał podawaniem czegoś na tacy Tongue

@topic
Za taką, a nawet mniejszą ilość głów można kupić niezłą spluwę ze sklepu (przykładowo AA12), więc nie wiem po co robić z tego skrzynkę, w której potencjalnie można dostać jedynie naboje. To jest dość mało opłacalne. Ja bym nie był zadowolony, gdybym zbierał tyle głów dwa dni i dostał amunicję, którą można zdobyć po godzinie plądrowania skrzynek lub komendą /kit amunicja mając bossa.
racja, układ uczciwy jednak na dzień dzisiejszy uważam że niepotrzebny, w przyszłości gdy tryb będzie starszy i gracze bogatsi to można rozważyć.
Przekierowanie