MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nie Rozumiem ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Bardzo Serdecznie wlasnie o godzinie 4;48 kopie sobie na spokojnie w kopalni vip kilofem wydaj 7 niez 8 szczescie 9 i kopie sobie mialem na zielonej kresce i mi zniknal i nie mam go nigdzie a nie bylo resetu ani nic poprostu nie wywalilem go i mi zniknal a nie pekl mi ani nic Naprawde tego nie rozumiem Nick: Band3PLM , Jezeli nie odzyskam tego kilofa to niestety bede sie musial pozegnac z tym serwerem bo juz nic nie mam ;( , Bardzo Bym Chciał odzyskac ten kilof , nwm sprawdzcie co sie dzieje bo naprawde tego nie rozumiem ;/ przepraszam za wątek Mam nadzieje o odzyskanie mojego kilofa ;(
Nic nie odzyskasz bo nic nie udowodniłeś, wymyśliłeś sobie że w magiczny sposób przedmiot po prostu Ci zniknął a takiej możliwości nie ma.
Nikt z szklanej kuli nie będzie wróżył ani sugerował czy wyrzuciłeś go z eq, czy rozwaliłeś podczas kopalnia, nie mniej jednak nigdy żaden przedmiot od tak z siebie nikomu nie zniknął.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie