MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Odbanowanie Unban na forum <3~Giercarz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Giercarz
Jesteś recydywistą?: ty chyba tak? XD
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ już się ogarnę i chcę wrócić na forum na głównym koncie Big Grin !
Ban na forum: Nom to sprawa wygląda tak że kiedyś rok, dwa czy ileś tam czasu temu dostałem bana na tym forum za obrazę administracji ;P i ogl to wróciłem na ten serwer znowu sobię pograć na GTA, nowym kozackim, więc abym był na bieżąco chciałbym odzyskać swoje konto bo to aktualne to zrobiłem takie byle jakie ;p nawet już nie pamiętam na jaki e-mail bo to przypadkowy jakiś heh Big Grin
No noi bardzo przepraszam za urazę administracji ja już się ogarnę przysięgam już wyrosłem z takich żarcików ;P McTrawaPl ze mn gadał dziś na ts i powie że jestem ogarnięty już.. nie? xDD ;P nieno.. ale naprawdę przepraszam za urazę i proszę o odbanowanie mojego konta na forum ~Giercarz
Pozdrawiam serdecznie administrację i proszę o wybaczenie <3 nieno naprawdę ja już odmówiłem paciorek, nawet za administrację <3 więcej grzechów nie pamiętam serdecznie za nie przepraszam i proszę was o wybaczenie amen <3
Dzięki za pomoc Big Grin
Warunkowo unban. To konto zostanie zdezaktywowane. Proszę korzystać z głównego konta.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie