Witajcie robie kolejny konkurs poniewasz banan zamknal tamten a wiec o to zasady konkursu ;
1 . Napisz swoj nick z serwera
2 . Powiedz co i dlaczego chcesz wygrac
3 . Podaj serwer na ktorym chcesz dostac nagrode
Nagrody do wybrania ; itemy boskie ,10k$ lub vip . Pamietajcie piszcie po 1 nagrodzie
Wyniki beda w ciagu 2 tygodni
PS. Pamietaj o zasubskrybowaniu SzybkiegoBanana
1 . Servelxx2
2 . chciałbym wygrać 10$k i dusz ponieważ bardzo lubie gre na tym trybie a te przedmioty przydadzą mi się bardzo w zwarciu z dobrymi graczami

3 . minefox.pl
Dusz i róg
Ps: kanał szybkiego zasubskrybowany od kilku lat

Banan prosze nie zamykaj bo chce zrobic event dla graczy
Banan, nie zamykaj xD
1 . Napisz swoj nick z serwera - Remikpl (ja tam nie gram więc remik na pewno nie będzie narzekał xD)
2 . Powiedz co i dlaczego chcesz wygrac - emmm, nwm te 10 k daj xD. Chcę wygrać bo jestem tam najlepszy i wgl, pros i zabijam na hita. Nic wielkiego, tego nie da się nauczyć.
3 . Podaj serwer na ktorym chcesz dostac nagrode - Minefox.pl
Nick: __kolos__
Chciałbym wygrać 10k, bo chciałbym mieć chociaż ten mały procent tego co miałem na poprzednim WD.
Serwer: MineFox.pl
A Banana subskrybuję już of kilku lat ☺.
(03-August-2018 19:52:15)lajkos787 napisał(a): [ -> ]Witajcie robie kolejny konkurs poniewasz banan zamknal tamten a wiec o to zasady konkursu ;
1 . Napisz swoj nick z serwera
2 . Powiedz co i dlaczego chcesz wygrac
3 . Podaj serwer na ktorym chcesz dostac nagrode
Nagrody do wybrania ; itemy boskie lub 10k$
Wyniki beda w ciagu 2 tygodni
PS. Pamietaj o zasubskrybowaniu SzybkiegoBanana
1.lione2006
2.fajnie byłoby wygrać lodowy vortex i vipa ,ponieważ lubie grac na tym trybie
minefox.pl
a banana subuje dlugo
1. eruk123
2. Chcialbym wygrac 10$ i róg poniewaz to jest mój ulubiony tryb (w sumie na tym tylko gram xD) i poświęcam bardzo dużo czasu na nią i chciałbym wygrać i pokazać ze nie jestem lamusem
3. MineFox.pl
Bana subuje od dawna