MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga na Krvl_Grisha
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: superlaseczka129
Nicki osób posądzonych: Krvl_Grisha
Najdokładniejsza data zdarzenia: 3.08.2018
Opis zdarzenia: Gracz po zapytaniu się go o moje i nazwisko, podał moje imie i nazwisko na chacie, gdyż wcześniej twierdził, że je zna. Dane podane przez niego okazały się być niestety, ale prawdziwe. Udostępnił on moje dane osobowe na chacie serwerowym. Proszę o szybką banicje, bo osobnik ten zagraża mojej osobie Sad
Dowody: https://scr.hu/Bdo3gW
Sugerowany wymiar kary: Oczywiście, że ban PERM.
Serwer: Best-RPG.pl
Byłem przy tym i jak najbardziej należy się temu graczowi perm ban . Obrażał tez administrację
Byłem pod czas tego , to prawda wyjanił dane osobowe tego oto gracza Smile
(03-August-2018 02:17:00)Dako napisał(a): [ -> ]Byłem przy tym i jak najbardziej należy się temu graczowi perm ban . Obrażał tez administrację

Patrząc na logi, to byłeś również obecny przy zachowaniu gracza zglaszajacego. Dlaczego nie zareagowales? Dlaczego nie wspominasz o tym w poście, że to zgłaszający spamował linkiem do profilu fb jednego użytkownika?
Weryfikujac dalej - sama podałaś przynajmniej raz link do swojego profilu na czacie ogólnym. Więc nie wiem z czym problem. Z tym że na fejsie nie umiecie się dogadac i drame rozpoczelas na serwerze podając profil innej osoby i pisząc "że jest gejem/ma małego" itp?
Po analizie obydwie osoby PERM na serwerze: superlaseczka129 oraz Krvl_Grisha
Proszę potwierdzić po nadaniu permów.
Witaj!
Użytkownicy superlaseczka129 oraz Krvl_Grisha zostali ukarani podczas rozgrywki.
Dzięki za zgłoszenie i pozdrawiam Wink
Przekierowanie