Witam, chciałem wejść sobie na anihilację a tu boom, serwer nie działa, myślałem że restart mapy, ale to już trwa z 10 minut (od tylu tu jestem), możliwe że dłużej, nie da się wejść w anni. Jeśli było to zgłaszane to sorry za spam ale po prostu serwer NIE DZIAŁA.
https://zapodaj.net/348235e541d8e.png.html - screen, że nie działa, mogę nagrać filmik lub wrzucać co kilka minut ss jeśli to będzie konieczne (udowodnienie że nie działa)

Po co od razu robić problem.. przyjdzie Admin to naprawi. W najgorszym wypadku Wd bedzie działać dopiero jutro.
Piszę po to bo padło, może naprawi jeszcze dzisiaj, nie chcesz to nie graj ja chętnie bym zagrał ....
A kto mówi że bym nie zagrał ? Jedynie sugeruje że nagle wyłączenie czy zawieszenie się trybu przez bliżej nie okreslony czynnik nie jest od razu powodem do tego aby pisać wątki. Tego typu sytuacje się zdarzają i nie ma w tym nic dziwnego. Pozostaje jedynie być cierpliwym i oczekiwać na szybką reakcję administratora. Widzę jednak że niektórym cierpliwość nie jest jeszcze dobrze poznanym pojęciem...
Forum jest od tego aby zgłaszać różne usterki to po pierwsze, po drugie wiem że się zdarzają takie sytuacje ale niekoniecznie admin musi wejść na MC, może wejdzie tylko na forum to zobaczy że nie działa i naprawi po prostu szybciej

, a trzeciej części twojej wypowiedzi nawet nie skomentuję bo szkoda słów, nic nie pisałem o tym że się denerwuję tym że muszę czekać tylko o tym że jest problem....
Problem WD zostanie bezpośrednio podesłany adminowi jak tylko pojawi się online. Zostało nam czekać
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
(02-August-2018 21:39:50)Filipw05 napisał(a): [ -> ]Problem WD zostanie bezpośrednio podesłany adminowi jak tylko pojawi się online. Zostało nam czekać
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Od tego macie panel moderacyjny aby alarmować mnie bezpośrednio - tak na przyszłość