Własnie wpadłem na pomysł który uratował by Wojownicy vs potwory 2 sam jestem tam PRO ale z tego powodu ze nikt tam nie gra tez przestałem. Pomysł mój wygląda tak.Na początku bym zmienił wersje na 1.8 potem bym zaczoł od reklamowania trybu, naprzykład jakiś evencik na klasę DRUID lub inną. Chciałbym zeby banan nakręcił więcej filmików dotyczące Wojownicy vs potowry 2 teraz.... nie jakieś rok temu czy ile ponieważ graczą to sie nudzi. Dodałbym nową mape. Noi to wszystko. Myślę ze mój pomysł się przyda i zrobicie to co ja wam zaproponowałem.
to czekamy aż napiszesz plugin pod 1.8 w górę i ruszamy !!!
![[Obrazek: picard-facepalm.jpg]](https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/554/picard-facepalm.jpg)
Koleś, Szybki już wiele razy mówił że owy tryb jest przystosowany do wyłącznie wersji 1.7.
Jeśli Banan faktycznie miałby robić ten tryb na 1.8 to musiałby pisać od zera, a to jest nieopłacalne.
Czy opłacalne tego nie wiadomo mogę powiedzieć tyle, że zainteresowanie tym trybem już wystarczająco zaczęło spadać powód? Ten tryb już jest stary jak i jego wersja ... jego lata świetności wygasły
i tak wielki szacunek dla tego trybu i jego twórcy, bo przez tyle lat na tym trybie było 60 os. +.
logiczne jest ze jakby powstalo wvsp3 to graczy znow byłoby masa, tak samo jak wy przypadku starego WD sprzed miesiaca gdzie gralo 3-5 osob do tego gdzie gra obecnie 10x wiecej, a w przypadku wvsp efekt bylby jeszcze lepszy bo stare wvsp dzialalo tylko na 1.7.2/10. Nie mniej jednak to kilka misiecy pracy aby cos takiego od A do Z zrobić, kiedyś na pewno aktualnie oczekują inne rozpoczete a nie zakończone projekty.