MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] bug
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
gdy pije miksture niewdzialnosci wywaala mnie z wojownikow na lobby . I mogee dopiero dolaczyc w nastepnej grze=- Mieszkam w angli uzywam sk launchera (Moj brat ma shinghninme i tez ma tego buga) mam windowsa 8, Mam najnowsza jave, gram na 1.12 ale a ale na innych wersjach tez probowalem. Prosze o pomoc
Jaki masz komunikat gdy cię wyrzuca?
napotkales na problem. zostaniesz polaczony z lobby
nagraj problem, ktoś już też zgłaszał to tutaj: http://mineserwer.pl/Temat-Bug-63006
ale tez bez szczegółów, wrzuc krotki film ntt, wyśle 20 minegold za fatygę.
Również borykam się z tym problemem, także mój kolega go doświadczył Sad Jest to duże utrudnienie. W moim przypadku nie zawsze wywala, lecz gdy bije wrogi nexus na niewidce, również wywala tym samym komunikatem co podał uzytkownik wyżej. Proszę naprawcie to.
Film i zgłoszenie, powielanie "mi też czasem nie działa" niczego sensownego nie wprowadza.
Niestety, filmu nie zrobię, gdyż po prostu tego nie potrafię. Liczę na kogoś innego.
zwykłe potki działają bez problemu, daj screena potki którą pijesz oraz opisz w jaki sposób ja zdobywasz.
po zapytaniu graczy na mf/ms nikt takeigo problemu nie ma, wiec pozostaje ci nakrecic problem skoro tyczy sie on tylko ciebie lub waskiej grupy graczy.
gdy bedziesz mial material video, to zglos problem ponownie.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie