MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: O Gosi Nr. 4
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Heello Friends<3. W tym wątku opisze uwaga bębenki.... MOJE ŻYCIE! Czyli szkołe itp. ;-;
Tooo taak:
Jak miałam 5 lat to wtedy zaczęłam jeździć na koooniaach<3 Koniki Forever. Zawsze jak na koniec szkoły chodziłam z moją mamą i siostrą to płakałam że nie mogę iść do szkoły ;-; Jak miałam 6 lat to nadszedł ten wielkopomny dzień. Poszłam do szkoły! Jak był 1 dzień to nie płakałam ale w 2 już tak ;-; jeden chłopak mnie pociągnął za włosy i krzesłem poleciałam na ziemię i przy okazji głową walnęłam się o ławkę ;-; Trochę łez się polało ale potem na przerwie jak biegł podstawiłam mu nogę i mój przyjaciel podszedł do niego i powiedział: ,,Jeśli jeszcze raz ją ruszysz, ja ruszę ciebie" Pamiętam to jakby to było wczoraj :'). W 1 klasie on się przepisał do klasy A buahahahahah. A w 5 klasie mieliśmy razem w-f, i mieliśmy boks buahahahah ale mu przylałam loool a pani uznała że ja ćwiczę boks loool. Od 3 klasy chodzę na siłownie na dworzu i podnoszę ciężary, mój rekord 30 kg Sad SŁAAABOOO.
A na nóżkach że się ciągnie do góry to 40. Unikam mojego kolegi od 3 lat... Bo mnie wyśmiał i później mu przylałam a to był mój przyjaciel debil. Kocham wyzywać mojego kolege on się wtedy denerwuje, i mnie bierze na tak zwaną rybkę. Wtedy ja go biję po plecach a on się kręci. U mnie gg to głupi głupek. Więc jak ktoś umrze to każdy pisze gg i dla mnie tłumaczenie to: głupi głupek loool. Dobra za jakiś czas stworzę 5 loool
Bye<3
Ciekawe+
Interesujące+
jeden chłopak mnie pociągnął za włosy i krzesłem poleciałam na ziemię i przy okazji głową walnęłam się o ławkę - imie i nazwisko podaj

Fajnie xd Smile
Unikam mojego kolegi od 3 lat Aha ;p
(11-August-2015 16:49:11)Camrakor_14 napisał(a): [ -> ]jeden chłopak mnie pociągnął za włosy i krzesłem poleciałam na ziemię i przy okazji głową walnęłam się o ławkę - imie i nazwisko podaj

Fajnie xd Smile
Camrakor już cos z nim zrobi!XD
Przekierowanie