MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem z VIP'em
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam taki problem. Jakiś czas temu zakupiłem betatestera na GTA VI. Kiedy było się w poczekalni, można było wybrać na jakim serwerze miało się dostać VIP'a. Ja nie zaznaczałem żadnego z nich, ponieważ poprostu nie byłem pewny, który wybrać. Dzisiaj GTA wystartowało na serwerze mineserwer.pl i nie ma już możliwości wybrania serwera. Czy teraz dostanę tego VIP'a na losowym sewerze, na tym z którego najczęściej się logowałem czy może nigdzie go nie dostanę? Huh
(01-August-2018 07:03:45)Admin napisał(a): [ -> ]Podczas beta testów gta była taka możliwość w lobby beta testów - wybór poprzez netherstara, informowaliśmy o tym na forum, streamach, odcinkach youtube oraz serwerze. Każdy kto wybrał tryb/serwer na którym chciał dodatkową usługę mógł to zrobić przez cały okres beta testów, jeśli ktoś tego nie zrobił to szansa przepadła.
Nie byłeś pewny - nie wybrałeś i przepadło... przez całe betatesty informowałem aby dokonać wyboru bo poźniej możliwości nie będzie. Zarówno na youtubie, streamach, forum jak i samym serwerze beta testów gdzie również był hologram o tym informujący. Zdecydowana ilość wybrała tryb, dlatego mają vipy na wd czy na gta, jeśli ktoś zignorował i nie dokonał żadnego wyboru to jego szansa na to już przepadła (serwer beta jest już skasowany).
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie