MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UnBan] MrSpider
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: MrSpider
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ byłem wkurzony że na kit pvp co 2 osoba to cheater z killaurą więc w złości sam sie odpaliłem przepraszam więcej nie będe cheatował zresztą w złości wiecie jak to jest wszystko robi się bez zastanowienia i jest mi wstyd ale mowie nie zastanawiałem się nad tym co robię przepraszam Confused
Treść Bana: Wspomagacze
Osoba banująca: _KKXD_
Serwer: MineFox
Confused
Każdy myśli po banie, myśl przed a nie po.

8.Użytkownikowi zabrania się pod rygorem całkowitej blokady konta posiadania lub korzystania z wszelkich modyfikacji gry ułatwiających rozgrywkę na serwerze (np. Huzuni, Nodus, Xray i innymi ułatwiającymi rozgrywkę bądź nie wymienionymi w liście modyfikacji dozwolonych). Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod oraz Shaders.
wiem ale pisze byłem wkurzony Confused i przepraszam
@Topic
Administrację nie będzie interesowało to czy byłeś wtedy zdenerwowany. Ktoś Ciebie zdenerwował? - Wyjdź z serwera i ochłoń zanim zaczniesz łamać regulamin. Złość/zemsta na kimś nie jest usprawiedliwieniem do tego, abyś mógł łamać regulamin...
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie