Nazwa użytkownika zbanowanego: Band3PLM
Jesteś recydywistą?: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ Mnie pan Jamakoshi Sprawdzal czy mam cheaty sprawdzal mnie gralem na shigminie nic mi nie wykryl na shigminie a gram tylko shigmina na tym serwerze a on mi weszedl na crystal launcher i tam bylo huzuni 1.8 i mi dal za to bana ze tam bylo huzuni 1.8 a nie uzywalem na tym koncie nigdy cheatow bo kupilem sobie vip,a i wszystko bylo legit A on mi mowi ze mi daje bana bo tam bylo huzuni 1.8 pff , Prosilbym o Unbana dal mi bana za wspomagacze ktorych nie uzywam ;/
Treść Bana: Wspomagacze + Wspomagacze Na Innym Koncie
Osoba banująca: Jamakoshi2012
Serwer: Minefox.pl Survival
(28-July-2018 20:45:55)Montana0942 napisał(a): [ -> ]Nazwa użytkownika zbanowanego: Band3PLM
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ Mnie pan Jamakoshi Sprawdzal czy mam cheaty sprawdzal mnie gralem na shigminie nic mi nie wykryl na shigminie a gram tylko shigmina na tym serwerze a on mi weszedl na crystal launcher i tam bylo huzuni 1.8 i mi dal za to bana ze tam bylo huzuni 1.8 a nie uzywalem na tym koncie nigdy cheatow bo kupilem sobie vip,a i wszystko bylo legit A on mi mowi ze mi daje bana bo tam bylo huzuni 1.8 pff , Prosilbym o Unbana dal mi bana za wspomagacze ktorych nie uzywam ;/
Dziwne skoro mówisz, że nie wchodziłem na wspomagaczach na serwer skoro dziś zbanowałem twoje konto za dokładnie Wspomagacze:
http://minefox.pl/bany/info.php?type=ban&id=32915
A podczas sprawdzania ostatnia wersja w Crystal Launcher to było właśnie Huzuni 1.8.
W regulaminie jest jasno napisane:
8.Użytkownikowi zabrania się pod rygorem całkowitej blokady konta posiadania lub korzystania z wszelkich modyfikacji gry ułatwiających rozgrywkę na serwerze (np. Huzuni, Nodus, Xray i innymi ułatwiającymi rozgrywkę bądź nie wymienionymi w liście modyfikacji dozwolonych). Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod oraz Shaders.
(28-July-2018 20:53:04)Jamakoshi2012 napisał(a): [ -> ] (28-July-2018 20:45:55)Montana0942 napisał(a): [ -> ]Nazwa użytkownika zbanowanego: Band3PLM
Dziwne skoro mówisz, że nie wchodziłem na wspomagaczach na serwer skoro dziś zbanowałem twoje konto za dokładnie Wspomagacze:
http://minefox.pl/bany/info.php?type=ban&id=32915
A podczas sprawdzania ostatnia wersja w Crystal Launcher to było właśnie Huzuni 1.8.
W regulaminie jest jasno napisane:
8.Użytkownikowi zabrania się pod rygorem całkowitej blokady konta posiadania lub korzystania z wszelkich modyfikacji gry ułatwiających rozgrywkę na serwerze (np. Huzuni, Nodus, Xray i innymi ułatwiającymi rozgrywkę bądź nie wymienionymi w liście modyfikacji dozwolonych). Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod oraz Shaders.
Eee ale co ma w tym wspolnego czy ja gralem aktualnie na wspomagaczach albo wgl na tym koncie masz dowody czy cos?mordo nie chce mi sie z toba kucic ale co w tym ze ostatnia wersja to huz 1.8 na tym koncie nigdy nie gralem na wspomagaczach wiec o co ci chodzi bozee ?
Przepraszam was bardzo nie wiedzialem ;/ ale naprawde nigdy nie cheatowalem na tym koncie Prosze o Unbana moge usunac wszystko przy jakims adminie wszystko moge nawet windowsa skasowac co chcecie! prosze
Cały temat w jednym obrazku. Było nie ściągać paczki dla noobów

Odrzucam, z resztą sam się w tej skardze kilkakrotnie przyznałeś że masz wspomagacze, co w regulaminie masz ładnie zdefiniowane jakie są wobec tego postępowania (banujący też pięknie ci wyjaśnił ten temat, myślę że więcej nie trzeba tu pisać).