MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] ten reupdate to już był czy jak...?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
mojemu bratu sie boskie usunęły i nwm czy toten reupdate czy o co tu chodzi? (jego nick: mulokati)
Tak była już nowa edycja Wojownicy Dusz 2.0
(28-July-2018 14:54:49)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Tak była już nowa edycja Wojownicy Dusz 2.0
no kurrrrr 100zł poszło sie je*ać!!!
Tak, jest to nowa edycja. Jak coś niejasne to zapraszam do zapoznania się - http://mineserwer.pl/Temat-Propozycja-Re...3%B3w-Dusz

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Kurde właśnie odkryłem że wydałem na playstation network około 900zł w moim życiu kurrrrrłaaa a teraz nie mogę z tego korzystać i moja subskrypcja jest nieaktywna..... kurrrrłaaaaaaaaaaaa nawet nie mogę zagrać w gry które kupiłem a wydałem 900zł kurłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaa.....

Na netflixie też mnie oszukali, zapłaciłem za miesiąc i nie miałem czasu filmów ogladać a teraz nie mogę ogladać i każa płacić!! kurrrrrłaaaaaaaaaaaaaaa

[Obrazek: janusz.jpg]

@temat

pomijam że mulokati dokonał zakupu 13 miesięcy temu, ale daj palec (item na cała edycje dla wielu na lata), to będą chcieli zabrać całą rękę Tongue
Przekierowanie