MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Odbanowanie [Unban] BestRpg.PL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:Lukas10
Jesteś recydywistą?:Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ napisałem ip serwera: WarZ.Pl (jest to serwer z sieci SzybkiegoBanana z craftboardów)
i wiem że bana dostałem 23 ale nie było mnie na serwerze z tydzień polecam sprawdzić /seen lukas10 ;D
Treść Bana:Reklama Serwera
Osoba banująca:MrManga
Serwer:BestRPG.PL
Witaj
Zostałeś zbanowany 23 Lipca o godzinie 21:55 (http://bestrpg.pl/bany/history.php?uuid=...&from=bany) z powodu "Reklamy serwera", który podałeś w temacie prośby o UB.
Przed chwilką sprawdziłem screenshoty, które zrobiłem z zeszłego tygodnia, gdzie gracze reklamowali serwery i muszę przyznać Tobie rację, gdyż zaraz po Twoim komentarzu z zaproszeniem na wyżej wymieniony serwer reklamowała kolejna osoba, więc moja wina, ponieważ tego nie dopatrzyłem i odruchowo zbanowałem dwie osoby z tym samym powodem, z czego Ty na niego nie zasługujesz.

Unban zostanie Tobie przyznany w najbliższym czasie po skontaktowaniu się z innym członkiem administracji.
Na ten moment pozostaje mi Ciebie przeprosić i po otrzymaniu Unbana życzyć miłej gry na serwerze BestRPG Smile

Pozdrawiam.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie