MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bug ze szpiegiem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema!
Kiedys juz o tym pisalem ale nic sie nie zmienilo.
Więc gdy szpieg umrze to przy odrodzeniu jest przez 10s niewidzialny i nie musi kucać ( nie musi trzymać shifta) , strasznie to utrudnia grę gdy niszczy się kamień dusz i wtedy przychodzi taki szpieg co jest niewidzalny + nie musi trzymac shifta + ma jeszcze ochronę początkowa przez 5s wiec nie można go bić i w łatwy sposób może nas zabić Undecided
myslisz sie, jestes widzialny tylko ty widzisz efekt tak jakbys byl niewidzialny po smierci, inni gracze cie widza.
Ale właśnie ja nie mam szpiega wbijam do enemy team zabijam typa ze szpiegiem idę niszczyć kamyk i wtedy bije mnie niewidzialny gość z ochroną początkową, przetestuj to banan, sam raz mówiłeś na 1 filmie z wd 2.0 że jest taki Bug
Odwołujesz się do czegoś co mówiłem podczas beta testów gdy tryb był tworzony wiec to żaden argument, sam zakup klase i przetestuj bo to zgłoszenie nie ma sensu. Po smierci szpieg jest widoczny. Wrazenie niewidocznosci bez shiftu moze miec jedynie gracz grajacy profesja (po wcisnieciu shiftu sie poprawia).
Przekierowanie