MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [Propozycja] Itemy startowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Może zaczne od tego że jest to luźna propozycja (Poprostu przyszła mi do głowy i myślałem że napiszę)
A więc mam pomysł żeby wprowadzić itemy startowe które byśmy dostawali na poczatku gry (tak jak boskie)
Tylko że były by one dużo słabsze niż boskie np żeby można było kupić żelazny miecz na każdą grę nwm np za 10 000 a diamentowy np za 30 000 mogło to by być slabszą alternatywą dla boskich , napiszcie co o tym myślicie .
Cytat:Tylko że były by one dużo słabsze niż boskie np żeby można było kupić żelazny miecz na każdą grę nwm np za 10 000 a diamentowy np za 30 000 mogło to by być slabszą alternatywą dla boskich , napiszcie co o tym myślicie .
10 000$ za miecz zelazny
30 000$ za miecz diamentowy
hmm

[Obrazek: 2etnrp.jpg]
Janusz Biznesu normalnie

Jesli chodzi o propozycja to szczerze nie wiem ale mysle ze jest to zbedne. No bo tak ciezko wykopac 2 zelaza i skubnąc drzewo
@up
Nie no może przesadzilem ale bardziej chodzi mi o pomysł, cene można wywarzyć
Ludzie i tak będą woleć razowe boskie itemy które są o wiele lepsze i tańsze. Pomysł do bani, gracze mogą stworzyć miecz żelazny w 2minuty a kasę wolą przeznaczyć na klasy.
Nie jest to potrzebne wystarczą z 3 minuty na zrobienie juz żelaznego miecza itp więc jaki by to miało sens?
gracze wyjasnili dobitnie, więc raczej nie ma sensu ciągnąć tej propozycji dalej.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie