MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Runa strzelca - expowisko 30
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.

Wyżej zamieszczony materiał przedstawia bug odnoszący się do runy strzelca (Lodowy Pocisk) na expowisku lvl. 30 (problem widoczny pod koniec materiału, został zaprezentowany przez użytkownika vsky0fficial)
Proszę o naprawienie.

Dziękuje i pozdrawiam.
sprobuj jeszcze raz
Po konsultacjach z graczami i prośbie ponownego sprawdzenia czy ten problem nadal występuje, otrzymałem wiadomość, iż nic się nie zmieniło w tej sprawie - moby na expowisku 30 można nadal zabijać za pomocą wyżej wymienionej runy (Zabicie 1 moba przy użyciu runy = naliczenie 2 killi).
Dodatkowo dowiedziałem się od jednego ze strzelców, że problem ten również dotyczy questa na zabicie Czarnych Tygrysów Bengalskich - gdy boss posiada mało hp, to przy użyciu runy (w momencie, gdy ma umrzeć) użytkownikowi nalicza tak samo 2 kille, przez co strzelec w odróżnieniu od pozostałych klas musi zabić tylko 2 bossy na tym expowisku, aby wykonać ostatniego questa.
ale że jak? że niby ta runa działa tylko na tygrysy?

wprowadziłem nico większy cooldown proszę sprawdzić ponownie.
podkręcilem rowniez dmg tej runy
Dowiedziałem się dodatkowo od jednego ze strzelców, że efekt tej runy działa również na pozostałych expowiskach (głównie zostało to sprawdzone na gigantach). Przy wykończeniu moba za pomocą lodowego pocisku nadal nalicza podwójne zabójstwo.

@edit: Efekt ten występuje również przy mobach z /warp bossy (wykorzystujemy gemy na jedno wejście, dobijamy bossa z runy i otrzymujemy x2 nagrodę)
to logiczne ze dziala wszedzie, zmieniłem cooldown na nieco wiekszy, niech sprawdza ponownie.
Przekierowanie